hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sevgilinize bunları almayın!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    14 Şubat'ta alınan hediyeleri çiftler beğenmedi. Yapılan bir araştırmaya göre, 14 Şubat'ta alınan hediyeleri erkeklerin yüzde 38'i, kadınların ise yüzde 58'i değiştirdi. CNN TÜRK Muhabiri Sinem Yöndem'in haberi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Farklı sektörlerden 100'den fazla üye markası bulunan bir mobil sadakat kart uygulaması, sevgililer günü istatistiklerini açıkladı. 27 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında yapılan alışverişlerde ağırlığı 30 yaş üstü oluşturdu. Erkeklerin yüzde 38'i, kadınların ise yüzde 58'i sevgililerine hediye aldı. Hediyede hem kadınlar, hem de erkekerin favori tercihi ayakkabıydı. Her 4 kişiden biri sevgilisine ayakkabı aldı. Hediye alışverişlerini son dakikaya bırakan kadınlar gömlek almayı tercih etti ama, bu tercih erkekleri pek memnun etmedi. Erkekler o gömlekleri değiştirdi. En fazla değşim yapılan ürün de gömlek oldu. İstatistiklere göre erkekler için alınacak en garanti hediye kol düğmesi olarak öne çıktı. Öyle ki hediye alınan kol düğmelerinde değişim ya da iade olmadı.

    Kadınlarda ise değişimin lideri spor ayakkabı ve çantaydı. Kadınların kendilerine alınan spor ayakkabıları stilettolarla değiştirdiği görüldü. Kadınlar için alınacak en garanti hediyeler ise kozmetik ve bakım ürünleri olarak dikkat çekti. Kadınlar kozmetik ürünlerini hiç değiştirmedi. Hediye değişim oranlarına bakıldığında ise erkeklerin kadınlara oranla daha fazla hediye değişimi yaptığı göze çarpıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow