hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tuzla Kariyer ve İstihdam Fuarı başladı

    Tuzla Belediyesi ve İŞKUR iş birliğiyle yapılan 5. Kariyer ve İstihdam Fuarı Tuzla’da başladı. 18 Haziran’a kadar devam edecek fuara 250 firma katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    20 bin istihdam hedefiyle yola çıkıldı, İŞKUR ve belediye iş birliği ile yeni kariyer planlayanlarla 250 firma istihdam fuarında buluştu. Tuzla Belediyesi ve İŞKUR işbirliğiyle bu yıl 5’incisi düzenlenen Kariyer ve İstihdam Fuarı Tuzla Marina'da başladı. 16-17-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek fuara Tuzla’da bulunan organize sanayi bölgelerinin temsilcileri başta olmak üzere yaklaşık 250 firmanın işveren temsilcileri katıldı.

    Firma stantlarını gezip firmalardan bilgi alan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mesleki eğitimi gören öğrencilere diploma ve iş sözleşmelerini taktim etti. Yazıcı, hâlihazırda 20 bin olan istihdam hedefini daha yukarı taşımayı amaçladıklarını belirtti. Katılımcılar, fuarın sunduğu imkanlardan memnundu. Bu yıl 5.si yapılan tuzla kariyer ve istihdam fuarı, 18 Haziran’a kadar Tuzla Marina’da devam edecek.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow