Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 'şampiyonluk' gözyaşları
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından göz yaşlarını tutamadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşmayı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da babası Sadık Albayrak ile birlikte izledi.
Bordo-mavililer, şampiyonluk için ihtiyacı olan 1 puanı almasıyla Süper Lig’de bitime 3 hafta kala resmi olarak şampiyonluğunu ilan etmesiyle Berat Albayrak da göz yaşlarını tutamadı. Sevinç göz yaşlarıyla babası Sadık Albayrak’ın horon oynamasını izleyen Albayrak’ın bu anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım ile Ali Koç buluşuyor! Fenerbahçe'de kongre için toplanan imza belli oldu...
Juventus'tan resmi açıklama geldi! Victor Osimhen için sevindiren sözler...
Fenerbahçe'de ayrılık! Yeni transfere yol göründü...
Fenerbahçe, Eyüpspor mesaisine başladı
Burak Yılmaz, Galatasaray'ın başarısındaki sırrı açıkladı