Fenerbahçe'ye imza atan Deniz Türüç: Mutlu ve gururluyum
Fenerbahçe'nin 3 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladığı 26 yaşındaki Deniz Türüç, sarı-lacivertli ailenin parçası olduğu için "Mutlu ve gururluyum" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fenerbahçe, Kayserispor'da forma giyen milli futbolcu Deniz Türüç'ü 3 yıllığını renklerine bağladı. Deniz Türüç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'de olması gerektiğini hissettiren herkese teşekkür etti.
Deniz Türüç'ün açıklaması şöyle:
"Fenerbahçe ailesinin parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum! Böylesi kaliteli bir ekibe katılmak ve birlikte nice şampiyonluklar, zaferler kazanmak için sabırsızlanıyorum. Gerek taraftar gerek kulüp burada olmam gerektiğini hissettiren herkese teşekkür ederim."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU: UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Kura Çekimi Sonucu Ne oldu? Beşiktaş'ın Rakibi Kim Oldu?

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Kura Sonucu Ne Oldu? Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu Kurası Nereden İzlenir?

TRANSFER HABERİ | Fenerbahçe, stoperini İtalya’da buldu

Fenerbahçe'de Talisca belirsizliği

Galatasaray’dan Napoli’ye sert duruş: İki yıldız için 85 Milyon euroluk paket fiyat