hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti kampa giriyor

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    AK Parti 29. Değerlendirme ve İstişare Toplantısı bu hafta sonu Ankara Kızılcıhamam'da yapılacak. 3 günlük kampta, meclis çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi gibi pek çok başlık görüşülecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Kampı 4-5-6 Ekimde gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek kamp başladı.

    Kampın sloganı "Birlik dirlik kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti" Kampın açılış konuşmasını cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

    Ardından genel merkez ve meclis çalışmalarını konu alan 3 sunum yapılacak. Sistem tartışmaları ve izlenecek yok haritası da kampın gündeminde olacak. Sistemin 1 yıllık durumuna ilişkin çalışmayı yürüten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, uyum düzenlemeleri ve uygulamadan kaynaklanan sorunlara ilişkin atılacak adımları anlatacak.

    AK Parti milletvekilleri kampta, yargı reformu, terörle mücadele ve güvenlik konuları ile Suriye’deki durum, güvenli bölge ve mülteci konusu başta olmak üzere dış politika konusunda Adalet, İçişleri ve Dışişleri bakanlarından bilgi alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kampın son günü ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ekonomi sunumu ile başlayacak. Sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerinin soru ve görüşlerini alacak.

    Erdoğan’ın kapanış konuşmasıyla kamp sona erecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow