Aksu Belediyesi'nde istifa depremi
Cumhuriyet Halk Partili Antalya Aksu Belediyesi'nde 3 başkan yardımcısı görevinden istifa etti. Başkan yardımcıları istifa açıklamasını sanal medyadan yaptı.
Antalya'nın CHP'li Aksu Belediyesi’nde 5 başkan yardımcısından üçü, görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.
Antalya'nın CHP'li merkez Aksu Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik, Mevlüt Uludağ ve Hasan Şişli görevlerinden istifa ettiklerini sanal medya hesaplarından duyurdu.

İstifa eden Başkan Yardımcılarından Hüseyin Çelik, sanal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu kararımı, aktif siyasette daha fazla sorumluluk almak ve Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında mücadelemi sürdürmek amacıyla verdim." derken, Mevlüt Uludağ ise "Bundan sonra CHP Aksu Belediyesi Meclis Üyesi olarak siz değerli Aksu halkına hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

İstifaların ardından Cumhuriyet Halk Partili Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın sadece iki yardımcısı kaldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


2025 AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!

MKE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI: Makine Kimya Endüstrisi İşçi Alımı Başvuruları Başladı Mı? Başvuru Şartları Neler, Kimler Başvurabilir?

TOKİ 500 BİN KONUT GENÇ KATEGORİ BAŞVURU ŞARTLARI: TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Genç Kategorisi başvuru şartları neler, ücreti ne kadar?

TOKİ 1+1 2+1 Evler Nasıl Olacak? TOKİ 5OO BİN KONUT ÖRNEK DAİRE FOTOĞRAFLARI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adıyaman'da köy evlerinde aile ziyareti
