Ayşegül Eraslan'ın ölümü araştırılıyor

Ayşegül Eraslan'ın ölümü araştırılıyor

Son Güncelleme
{ title }

SONRAKİ VİDEO

Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan, geçtiğimiz hafta evinde ölü bulundu. Ölümle ilgili çalışmalar sürerken yeni detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre, olaydan yaklaşık bir saat önce oyuncu Sunay Kurtuluş, Eraslan’ın evine gitti. İfadesine başvurulan Kurtuluş, evde bulunduğu sırada Eraslan’ın kendisine tokat attığını, bunun üzerine “ben böyle el şakalarını sevmem” diyerek evden ayrıldığını söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan, evinde ölü olarak bulundu. Genç kadının ölüm nedeninin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Olay geçtiğimiz cuma günü İstanbul Kağıthane’de meydana geldi. Eraslan’dan haber alamayan yakınları polise başvurdu. Yapılan incelemelerde 27 yaşındaki genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Ayşegül Eraslanın ölümü araştırılıyor

Eraslan’ın yaşadığı binanın güvenlik kamera görüntüleri polis tarafından incelendi. Eraslan'ın tatilden döndüğü son görüntüleri de ortaya çıktı.

İncelemenin devamında, olaydan yaklaşık bir saat önceyse oyuncu Sunay Kurtuluş'un, Eraslan’ın evine geldiği öne sürüldü. Kısa süre içeride kalan Kurtuluş, daha sonra daireden çıkarak binadan ayrıldı.

Ayşegül Eraslanın ölümü araştırılıyor

Soruşturma kapsamında Kurtuluş, bilgi sahibi olarak ifadeye çağrıldı. Emniyetteki ifadesinde, Eraslan ile yaklaşık üç hafta önce sanal medya üzerinden tanıştıklarını söylediği öğrenildi.

Kurtuluş ifadesinde, Eraslan ile yurt dışından döndükten sonra telefonla iletişime geçtiklerini, görüşmek istemesi üzerine evine gittiğini anlattı. Evde çay içtiklerini ve şakalaştıklarını, bu sırada Eraslan’ın kendisine tokat attığını, kendisinin ise “ben böyle el şakalarını sevmem” diyerek tepki gösterdiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Ayşegül Eraslanın ölümü araştırılıyor

Kurtuluş, ayrıca bu olayın ardından Eraslan’ın odaya geçtiği sırada kendisinin hazırlanıp evden ayrıldığını ifade etti. Sonrasında Eraslan ile mesajlaştıklarını ve Eraslan’ın kendisini engellediğini söylediği öğrenildi.

Evde bulunan ve Eraslan’a ait olduğu düşünülen 3 cep telefonuna incelemek üzere el konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sıradaki
Haber