İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlıyor? Bünyamin Sürmeli açıkladı
CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli İstanbul'daki yoğun sis ve beklenen kar yağışına dair Güne Merhaba'da açıklamalarda bulundu.
CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, sisin öğle saatlerinde etkisini yitireceğini ancak Cuma sonrasında kar yağışının da beklendiğini belirtti.
Sürmeli'nin açıklamasından öne çıkanlar;
"Dünden kısmen daha zayıf ama öbek öbek bölge bölge sis söz konusu. İlçe ilçe değişiyor yani. Mümkün mertebe sisli zamanlarda bu alanlarda uzak durmakta fayda var. Özellikle astım hastaları için geçerli bu durum. Bu sis birkaç saat içerisinde güneşle birlikte dağılacak. Sıcaklık da artacak gün içerisinde.
Bir havalar bir-iki gün daha böyle. Sonrasında yalancı bahar bitiyor. Marmara'ya, Ege'ye Karadeniz'e yağış geliyor. Cumartesi günü ve Pazar Marmara'da kar yağışı beklentisi var. Bu ihtimal yüzde 80'in üzerinde. Yumuşak bir kar olacak gibi gözüküyor şimdilik."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası