Palandöken’de kayak sezonu başladı
Kayak turizminin gözde merkezlerinden Palandöken’de sezon başladı, fakat beklenen kar yağışı gelmedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ise çözümü suni karlamada buldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hava sıcaklığı sıfırın altına düştü, fakat tek bir kar tanesi bile düşmedi. Kayak sezonunu erken açmak isteyen işletmeler, çözümü suni karda buldu.
Erzurum Palandöken, her yıl olduğu gibi bu yıl da kayak sezonunu açan ilk bölge oldu. Hava sıcaklığının eksi derecelere indiği ilçe de, tatilcileri suni karla doldurulmuş pistler karşıladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji'den soğuk hava uyarısı! 8 ila 12 derece birden düşecek
SAHTE İÇKİ KABUSU: Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki öldürür mü, içildiğinde ne yapmak gerek?
Sezin'e çarpıp ölümüne neden olan sürücüye elektronik kelepçe takıldı
SON DAKİKA... Deprem fırtınasına yakın mercek! Metre metre hesaplandı: Tehlikenin en fazla olduğu nokta
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)