Sağlık merkezinde bıçaklı saldırı

{ title }

SONRAKİ VİDEO

KAYNAK DHA

Bayburt'ta bulunan bir sağlık merkezinde 34 yaşındaki şahıs adeta dehşet saçtı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Bayburt'ta, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) giden R.Ç. (34), tartıştığı temizlik görevlisi Zehra Erdemir'i (40) bıçaklayarak, öldürdü. Aynı bıçakla Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan'ı (47) da ağır yaralayan R.Ç., gözaltına alındı.

Sağlık merkezinde bıçaklı saldırı

Olay, saat 08.30 sıralarında, Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki KETEM'de meydana geldi. R.Ç., merkezde temizlik görevlisi olarak çalışan Zehra Erdemir ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken R.Ç., elindeki bıçağı Erdemir ve Alan'a sapladı. Erdemir ve Alan, kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik görevlilerince yakalanan R.Ç., polis ekiplerine teslim edildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sağlık merkezinde bıçaklı saldırı

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalede bulunduğu 2 yaralı, ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zehra Erdemir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Aynı hastanede tedaviye alınan Süleyman Alan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow