Şahika Ercümen’den 30 Ağustos’a özel dalış
Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, 30 Ağustos Zafer Bayramı için Antalya Kaş’ta özel bir dalış yaptı. Yaklaşık 15 metre derinlikteki batık tankın üzerine çıkan Ercümen, Türk bayrağını suyun altında dalgalandırdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel bir dalış gerçekleştirdi.

Türk bayrağını suyun altında dalgalandıran Ercümen, “Türk milletinin azmini ve gücünü gösterebilmek için daldım” dedi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
Milli sporcu, dünya şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü Kaş’ta, Zafer Bayramı’na özel “Zafer Anı Dalışı” yaptı.

Ercümen, 2017 yılında Antalya Valiliği tarafından Kaş Güvercin Adası açıklarında batırılan 1960 model tanka yaklaşık 15 metre derinlikte dalış gerçekleştirdi. Tankın üzerinde Türk bayrağını açarak suyun altında zafer coşkusunu yaşattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Kesik baş cinayetinde acılı baba konuştu: Olayı çözecek detay 17 dakikada gizli

Hatay'da kan donduran olay! Dayısı tarafından dövülüp ölüme terk edildi

Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 22 il için sağanak uyarısı

KAHİN BABA VANGA 2026 KEHANETLERİ: Baba Vanga Kimdir? Baba Vanga Kehanetleri Neler? 2026 Kehanetleri Neler?

7 ARALIK 2025 11. YARGI PAKETİ SON DURUM: 11. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, infaz düzenlemesi ya da genel af var mı? TBMM'de komisyonda kabul edildi!

