Son Dakika... Bayramda Büyükada doldu taştı | Video
İstanbul'da bayramda en kalabalık yerlerden bir tanesi Adalar'dı. Faytonların yerine gelen elektrikli araçlar da da yoğunluk vardı. Bayram nedeniyle ücretsiz de olunca kuyruk uzadıkça uzadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bayramda Büyükada doldu taştı. Faytonların yerine gelen elektrik araçlarsa tıklım tıklımdı. Koronavirüs önlemleri Adalar'da da hiçe sayıldı.
Bayramda ücretsiz kullanılan araçlar sayesinde Adalar'ın birçok noktasına gidilebiliyor. Araçlar bayram boyunca birçok yolcuyu ağırlayacak.
Bayramdan sonraysa 13 kişilik elektrikli araçlarla yapılacak seferlerde Adakart sahipleri 3 lira 50 kuruş ödeyecek. Adakart'ı olmayan ve İstanbulkart kullanacak yolcular ise 12 lira ücret ödeyecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Metrobüste çıkan kavga kanlı bitti: Baba-oğuldan cinayet!

Kayıp olarak aranıyordu: 5 yaşındaki Menesa evinin havuzunda ölü bulundu!

Çocuk parkında kurşunlar havada uçuştu: 10 yaralı!

ADALET BAKANLIĞI 2026 PERSONEL ALIMI: CTE Kadro Dağılımı Açıklandı! Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başladı mı? Hangi Kadrolar Var? 4 Bin 508 İnfaz Koruma Memuru Alınacak

12. YARGI PAKETİ İNFAZ DÜZENLEMESİ: Adalet Bakanlığı 12. Yargı Paketi Meclis'ten Geçti Mi, Ne Zaman Geçecek? Af Çıkacak Mı?