TOKİ 281 taşınmaz için ihale açtı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ, aralarında İstanbul ve Ankara’nın da bulunduğu 32 ildeki yüzlerce taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.
TOKİ, 32 ilde mülkiyetinde bulunan 281 taşınmazın satışı için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Açık artırma yöntemiyle yapılacak ihalede taşınmazlar, Ankara’daki Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda, 8 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da iki ayrı oturum halinde satışa sunulacak. Açık artırmada taşınmazlar, ihalede en yüksek teklifi veren isteklinin talebine göre peşin ya da vadeli olarak satılacak.
Alıcılar; konut, ticaret, tarım, turizm, hayvancılık ve akaryakıt istasyonu alanları gibi arsalara, yüzde 25 peşinat 48 ay vade veya yüzde 40 peşinat 36 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecek. Bazı taşınmazlar ise peşin olarak satılacak. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanacak.
Ayrıca, isteyenler "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi üzerinden de teklif verebilecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Kesik baş cinayetinde acılı baba konuştu: Olayı çözecek detay 17 dakikada gizli

Hatay'da kan donduran olay! Dayısı tarafından dövülüp ölüme terk edildi

Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 22 il için sağanak uyarısı

KAHİN BABA VANGA 2026 KEHANETLERİ: Baba Vanga Kimdir? Baba Vanga Kehanetleri Neler? 2026 Kehanetleri Neler?

7 ARALIK 2025 11. YARGI PAKETİ SON DURUM: 11. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, infaz düzenlemesi ya da genel af var mı? TBMM'de komisyonda kabul edildi!
