hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş
    Can Aydoğmuş

    Can Aydoğmuş

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Bütün sosyal medyamdan burçları 27 Temmuz ve 11 Ağustos tutulmalarının nasıl etkileyeceğine dair devamlı sorular alıyorum. Artık israrlara dayanamayarak yazıyorum.

    Devamını Oku31.07.2018

    Tutulmada neler yapmalıyız?

    Uzun süredir, kitap yazdığım için pek köşe yazısı yazmıyorum. Bu dönem bütün gezegenler ters dönmeye başladığı için bende kendimi geri çekip üretmeye adadım. Bu sene olan tutulmalar 19 yılda bir olan bir tutulma serisi. Eğer 19 yıl geriye sayacak olursanız, sizin ve aileniz de olan olaylardan bu dönem nelerin bitip, nasıl enerjilerin ortaya çıkacağını anlayabiliriz.

    Devamını Oku27.07.2018

    Duayen iş adamı Erdoğan Demirören ışığa yolculuğunu yaptı...

    Yaşadığım yoğun tempodan dolayı iki haftadır, köşe yazılarıma devam edemedim. Ketu ve Mars’ın olduğu konum dünya liderlerini, yüksek kademe yöneticileri ve patronları temsil eden evde olduğu için bütün liderlik konumundaki insanlar büyük değişimler yaşıyorlar.

    Devamını Oku20.06.2018

    Atatürk’ün astrolojisi; Atatürk gibi birisi doğdu mu? Kemalizmin yükselişi 2022...

    Çocukluğumdan bu yana Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e karşı duyduğumuz sevgi ile büyüdüm. Benim doğum günümün 29 Ekim olmasının yanında annemin doğum tarihinin 19 Mayıs olmasının da benim için özel bir yeri var.

    Devamını Oku22.05.2018

    Yeni ay ile Ramazan ayı başladı

    Ramazan ayının başlangıcı bile astrolojik etkenlere göre başlıyor ve bitiyor. Aslında kutsal günler de tamamen astrolojik dönemlere göre kendini gösteriyor. Sonuç olarak muhteşem bir astrolojik bütünün içinde yaşıyoruz. Eğer kendimizin, ülkemizin ve dünyanın astrolojik haritasının farkındalığında yaşarsak, yaşam bizim için mucizevi bir hal alıyor.

    Devamını Oku17.05.2018

    Seçimlerde kimin şansı yüksek? Jüpiter 19 derece olunca...

    Bugünlerde herkesin kafasındaki en büyük soru seçimleri kimin ve hangi partinin kazanacağı. Bu konu ile ilgili yoğun talep olduğu için ben de özellikle bu konu ile ilgili elimden geldiği kadar yazacağım. Ve bu süreçte astrolojik ve numerolojik açıdan neler olduğuna dair elimden geldiği kadar sizleri aydınlatmaya çalışacağım.

    Devamını Oku14.05.2018

    Astrolojik açıdan 24 Haziran seçimleri

    Bu dönem özellikle herkesin en çok merak ettiği konunun seçimler olduğu malumunuz. Seçimlerin olacağı açıklandığından bu yana çok sayıda insandan devamlı seçimler ne olacak diye sorular alıyorum.

    Devamını Oku07.05.2018

    Mars'a gitme, Jüpiter'e ordan Satürn'e git

    Astroloji haritalarının gösterdiği şeylere rağmen ben hepimizin seçme şansı olduğuna inanıyorum. İlerlediğimiz yolun ortasından mı, kaldırımdan mı, tepelik taşlık alanda mı, ters yönde akan nehirden mi, yoksa kendimizi bıraktığımızda bizi alıp götürecek akıştan mı ilerleyeceğimiz bizim seçimimiz.

    Devamını Oku02.05.2018