hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş Can Aydoğmuş

    Astrolojik açıdan 24 Haziran seçimleri

    07.05.2018 Pazartesi | 12:53Son Güncelleme:

    Bu dönem özellikle herkesin en çok merak ettiği konunun seçimler olduğu malumunuz. Seçimlerin olacağı açıklandığından bu yana çok sayıda insandan devamlı seçimler ne olacak diye sorular alıyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kim kazanacak? Türkiye’nin geleceği ne olacak? Ekonomimiz nasıl olacak? şeklinde sayısız sorular her gün geliyor. Özellikle Hürriyet.com.tr’de bundan bir yıl önce söylediğim herşeyin bir bir olduğunu takip eden geniş bir kitle tarafından devamlı soru yağmuruna tutuluyorum.

    Astrolojik açıdan 24 Haziran seçimleri

    Kalkışma ile ilgili bir sene öncesinde sosyal medyamda tam tarih olarak 2016 Temmuz ve Ağustos ayları için defalarca uyarmış ve yazmıştım. Söylediklerimin olmasının ardından tüm çevremin astrolojiye karşı olan inancı kat ve kat arttı.

    Astroloji gerçek anlamı ile beni bile her gün şaşırtmaya devam ediyor. Tabii bunun yanında numerolojinin doğruluğuna da hayran kalmamak mümkün değil.

    Bütün bunların yanında, beni takip edenlerin bildiği üzere, bir kaderin olmasının yanında yaptığımız iyiliklerin, duaların, iyi niyetin, olumlamaların, düşüncelerin, duyguların ve sözcüklerin gücüne sonsuz kere inanıyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seçimler ile ilgili açıklama yapmadan önce bütün bunları vurgulama ihtiyacı hissettim. Çünkü bu kadar gezegenin ters döndüğü bir zamanda insanlar yanlış anlaşılmalara özellikle açık olabiliyorlar.

    En yüksek oylara ulaşacaklar

    Seçimler ile ilgili olarak tek tek partilerin haritalarına baktım. Bununla ilgili daha sonra detaylı yazacağım lakin bu yazıda kısaca bilgi vermeyi tercih ediyorum.

    AKP son yıllarda olduğu gibi yüksek bir oy alır. CHP’nin oylarının kesinlikle yükseleceğini düşünüyorum. İYİ Parti herkesi şaşırtacak şekilde yükselişte olacak.

    Özetle 24 Haziran 2018 seçimlerinde AKP, CHP ve İYİ Parti en yüksek oylara ulaşacaklar.

    Burada belirtmem gereken önemli bir nokta, bu kadar gezegen ters dönerken tek seçim ile bu seçimlerin bitmeyeceğini düşünüyor olmam.

    Hatta size diyebilirim ki Mayıs ve Kasım arası süresince Türkiye ve bütün dünya oldukça yoğun bir tempo içinde olacak. Papa’ya ve dünya liderlerine suikastler olabilir. Ciddi ekonomik krizler ortaya çıkabilir. Çok üzücü terör saldırıları yaşanabilir.

    Türkiye 2021 yılına kadar değişim sürecinde

    Açıkcası önümüzdeki iki sene boyunca başka seçimler de yaşayabiliriz. 2021 yılına kadar Türkiye her an bir değişim süreci içinde olacak. Sadece bir seçim olacak ve her şey netlğe kavuşacak diye malesef düşünemiyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özetle şu parti kazanacak ve artık o başta kalacak diye düşünmek bu astrolojik dönemde pek mümkün değil gibi diyebilirim.

    Lakin her halükarda astrolojik olarak tüm dünya birlik dönemine girdiği için, koalisyon ve birlik yönetimleri tarafından yönetileceğiz.

    Şunu da söylemek istiyorum bu seçimleri her kim kazanırsa kazansın 2020 yılından önce veya hemen sonra değişecek gibi görünüyor.

    Cumhurbaşkanı adaylarının astrolojik haritalarını ve saatlerini tam olarak bilmediğim için kesin yorum yapmak istemiyorum. Sadece internetteki doğum günlerinin üstünden inceledim.

    Partilerin kuruldukları günlerini alarak özenle baktım. Şunları söyleyebilirim; İYİ parti çok iyi bir zamanda kurulmamış ama Sayın Meral Akşener Hanım'ın haritası çok iyi ve Ay ile Jüpiter şu an yan yana. Jüpiter her nerede olursa orayı büyütür ve güçlendirir. İYİ Parti'nin gelecek dönemi çok çok iyi gözüküyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaten isminin numerolojisi bile, 21 yani en yüksek numerolojik birleşime sahip. Bu numerolojik oluşuma sahip olan insan sayısı dünyada çok azdır ve bu insanlar doğdukları aileye kutsama getirirler. Önlerinde kolay kolay kimse duramaz. Bu çok yüksek bir oluşum, zaten olduğu konumdan da net bir şekilde görünüyor.

    Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun malesef öyle bir numerolojik oluşumu yok ve doğum saatini tam olarak bilmiyorum. Ama internette olan hali ile baktığımızda çok zor bir dönem yaşadığı görünüyor. Eğer internette yazan doğum tarihi doğru ise ben genel başkanlığa devam edeceğini zannetmiyorum. Muhtemelen artık dinlenmek istiyorum diyebilir. Ve önümüzdeki dönem CHP Genel Başkanlığı'na başka bir isim gelebilir. CHP’nin önümüzdeki dönemi son derece iyi görünüyor.

    Sayın Muharrem İnce'nin astrolojik haritasına bakacak olursak Ay’ının olduğu evde Mars ve Ketu kavuşumu var. Açıkçası haritasında bir çok olumlu etken var ve bu dönem yükselişte olduğuna işaret eden göstergelerin yanında Ketu ve Mars kavuşumu çok yıpratıcı ve zorlayıcı görünüyor. Tabii insan gerçekten isteyince her şey oluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son olarak bunlar sadece astrolojik ve numerolojik yorumlar. Bütün bu isimler Türkiye’nin önde gelen çok değerli isimleri. Sonuç ne olursa olsun Türkiye’nin en yüksek iyiliği için olacağına eminim.

    Çünkü benim inancım bir ailedeki insanların enerjisi ne ise, o ailenin başındaki insan bütün o aileyi yansıtır. Bir şirkette çalışan insanlar ne ise, o şirketin yöneticisi bütün o şirkette çalışanları yansıtır. Ve bir ülkede yaşayan insanların enerjisi ne durumda ise o ülkenin yöneticisi ve başkanı bütün o ülkedeki insanları yansıtır. Sonuç olarak aslında seçimler tamamen millet olarak bizlerin kolektif bilinçlerimizin yansımalarından başka bir şey değil.

    İyiliğe yönelin

    Haftanın Önerisi: Bu kadar gezegen ters dönerken çocuk esirgeme kurumundaki çocukları, Darülaceze’deki yaşlıları ve barınaklardaki hayvanları sevindirmenin tam zamanı... İyiliğe yönelin.

    Sosyal Medya Önerisi: İnstagramda özellikle bookstagram ve catstagram hesaplarını çok seviyorum. Instagram’da çok severek takip ettiğim Funda Acar’ın @fufuokur hesabını çok tavsiye ediyorum. Görselleri çok güzel, içerik dopdolu ve son derece entellektüel bir çizgisi var. Kitaplar, özenle seçilmiş cümleler, kediler ve mekanlar ile beraber de beni kalbimden fethettiği kesin. Masa dergisinin de editörü olan Funda Hanımı bu güzel instagram paylaşımlarından dolayı tebrik ediyorum. Edebiyatın en büyük kişisel gelişimlerden biri olduğuna ve insanı şifalandırdığına inanıyorum.

    Yaşamın içinde her ne olursa olsun, her zaman gücün sizde olduğunun farkındalığında olarak yaşayın.

    Sevginin gücü ile inanç birleştiği zaman, kararlılığın rehberliğinde mucizeleri yaşatacağı kesindir.

    Sizi seven bir Can...