hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş Can Aydoğmuş

    Atatürk’ün astrolojisi; Atatürk gibi birisi doğdu mu? Kemalizmin yükselişi 2022...

    22.05.2018 Salı | 12:33Son Güncelleme:

    Çocukluğumdan bu yana Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e karşı duyduğumuz sevgi ile büyüdüm. Benim doğum günümün 29 Ekim olmasının yanında annemin doğum tarihinin 19 Mayıs olmasının da benim için özel bir yeri var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayatta hiçbir şey tesadüf değidir. Her doğum tarihinin, astrolojik konumun, doğum tarihinin numerolojisinin ve hatta isim ve soy ismin numerolojik toplamının çok büyük anlamları ve etkisi var.

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin numerolojik toplamı 22 oluyor.

    İsminin numerolojik toplamı 22 olan kişiler ailelerine bir tür kutsama getiriyor ve çok olumlu yönde etkiliyorlar. Aynı zamanda hiç kimse önlerinde duramayacak şekilde yükselmeye devam ediyorlar.

    Atatürk’ün astrolojisi; Atatürk gibi birisi doğdu mu Kemalizmin yükselişi 2022...

    Kimse onları yenemiyor

    Sadece 3 şekilde oldukları konumdan aşağı inebilir ya da bırakabilirler. Bu 3 şeklin ilki tanesi kendi ecelleri ile vefat etmeleri, ikincisi kendi istekleri ile bırakmaları ve üçüncüsü Allah korusun suikaste kurban gitmeleri. Bunlar dışında kimse onları yenemiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu ana kadarki bilinen tüm astroloji haritalarına baktım.

    İçlerinden 4 Ocak 1881 bana en mantıklısı olarak geldi. Çünkü bazı astrologların Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğunu düşünerek inceledikleri astroloji haritasında Merkür gezegeni ters dönüyor ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına, görüşlerine ve yaptıklarına baktığımız zaman, astroloji haritasında Merkür’ün ters dönmesi mümkün değil.

    Bunun yanında değerlendirdikleri saatin sabit yıldızının da ATAMIZ ile bir alakası yok. Bazı sabit yıldızlar kişiye müthiş bir güç verir. Özellikle bu güç veren sabit yıldızların yükselenine denk gelmesi ile hayatında bu gücü yaşar.

    Bütün herşeyi göz önüne alarak değerlendirdiğim zaman, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün astroloji haritasını tam doğum saati ile beraber buldum.

    İnanılmaz güçte, hiç bir gezeginin ters dönmediği ve son derece kudretli bir astrolojik haritayı gösteriyor.

    Bir çok dünyaca ünlü astroloji üstadlarının yaptıkları incelemeler sonucunda, Türkiye’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün astrolojik haritası gücüne sahip ve siyaset hayatına girecek bir kişinin doğduğunu hatta şu an Türkiye’nin dışında okuduğunu ve ileriki yıllarda siyaset hayatına gireceğini söylüyorlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ben de yaptığım incelemeler sonucunda bunun doğru olabileceğini söyleyebilirim.

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün haritasının genel bir analizini yapıp sizlerle daha sonra paylaşacağım.

    Lakin size çok önemli bir bilgi vermeyi istiyorum. Bu bilgi bütün astrologlar tarafından bilinir; astroloji haritaları kişilerin vefatından sonra da işlemeye ve kendini göstermeye devam eder.

    Hatta şöyle söyleyebilirim ki kişinin astroloji haritasında bir gezegen ölü ise kişinin ölümünün ardından o gezegen canlanır. Yani o gezegenin etkisi ortaya çıkmaya başlar. O yüzden çok başarılı bir çok sanatçı veya bilim insanın yaptıkları ölümlerinden sonra değer kazanır. Lakin bazı kişilerin ise onlar yaşarken değerli olur ve öldüklerinden sonra kimse sahip çıkmaz.

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün astroloji haritasına baktığımız zaman, 2019 Kasım sonrasında çok büyük bir etki aldığını ve 2022 yılından sonra Türkiye ve Dünya’da Kemalizmin çok daha fazla yükselişe geçeceğini söyleyebiliriz. Bununla ilgili özellikle yazacağım. Beni takip edin ve tüm sosyal medya hesaplarımı da takip etmeyi unutmayın.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın Önerisi: Düşünce biçiminizde, hayatınızda olan herşeyin aslında sizin daha yüksek mutluluğunuz için çalıştığı fikrine kendinizi kodlarsanız, aynen o şekilde olmaya başlar. Olaylara isyan etmek, şikayet etmek ve öfkelenmek yerine mutlaka “Herşey benim en yüksek mutluluğum için çalışıyor” düşüncesine geçmelisiniz. Bu konu üstüne son dönemde inanılmaz farkındalıklar ve mucizeler yaşıyorum. Benim “Düşle İnan Yaşa” kitabımı okuyup, Youtube kanalımı da seyretmenizi tavsiye ediyorum.

    Sosyal Medya Önerisi: Takip etmekten büyük keyif aldığım, instagram'da her gün mutlaka baktığım, onunla beraber bütün Dünya’yı gezdiğim seyahat yazarı, tv programcısı, profesyonel rehber, tarihçi, Boğaziçi Üniveristesi’nde 3 ayrı bölüm okumuş, 15 kitap ve 21 ödül sahibi, Türkiye’nin fenomen isimlerinden Saffet Emre Tonguç’a hayran olmamak elde değil. Asaleti, kibarlığı, bilgeliği ve İstanbul beyefendisi duruşu ile Türkiye’nin köklü bir ailelesinin üyesi olan Saffet Emre Tonguç’u her gün takip etmenizi öneririm.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayatta yaşanan herşeyin bir nedeni ve amacı var. Yaşamın bize getirdiklerini sevgi ile yaşamayı seçtiğimiz zaman müthiş hediyeler ile buluşuyoruz.

    Sevginin kaynağının gücü ile bağlantıda kalın.

    Sizi seven bir Can...