hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş Can Aydoğmuş

    Seçimlerde kimin şansı yüksek? Jüpiter 19 derece olunca...

    14.05.2018 Pazartesi | 16:58Son Güncelleme:

    Bugünlerde herkesin kafasındaki en büyük soru seçimleri kimin ve hangi partinin kazanacağı. Bu konu ile ilgili yoğun talep olduğu için ben de özellikle bu konu ile ilgili elimden geldiği kadar yazacağım. Ve bu süreçte astrolojik ve numerolojik açıdan neler olduğuna dair elimden geldiği kadar sizleri aydınlatmaya çalışacağım.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açıkçası daha önceki köşe yazımda bütün partileri ve tüm Cumhurbaşkanı adaylarının isimlerini yazmadım.

    Geçen yazımdan sonra sosyal medyadan ismini yazmadığım partilerin üyeleri ya da taraftarlarından neden yazmadığıma dair soruların olduğu mesajlar aldım. Kendilerinden özellikle yanlış anladılar ise özür diliyorum. Şimdi neden böyle birşey yaptığımı açıklamak istiyorum.

    Seçimlerde kimin şansı yüksek Jüpiter 19 derece olunca...

    Bütün partileri yazmamamın nedeni hepsinin astroloji haritasına oturup baktığım zaman, içlerinde en çok kazanma şansı olan aday ve partileri yazmış olmam. Tabii bu sadece astrolojik ve numerolojik sonuçların gösterdiği bir yorum. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lakin şöyle bir durum var ki, Jüpiter 18 Haziran tarihinde duruş konuma girecek ve Temmuz’un ortasına kadar 19 derecede kalacak. 11 Temmuz sonrasına Jüpiter düz dönmeye başlayacak ve kimin hangi astrolojik evinde ise onu olumlu yönde etkileyecek.

    Buradaki önemli nokta Jüpiter’in duruş konumuna geçtiği zaten 3 derece öncesi ve 3 derece sonrası olduğu alandaki tüm gezegenleri çok olumlu yönde etkilemesi. Özellikle olduğu konuma göre bazı evlerdeki gezegenleri çok daha olumlu etkiliyor.

    Adayların haritalarının iyi olmasının nedeni

    Ve duruş konumuna geldiği zaman, tam 19 derecede uzun zaman duruyor olacak. Bu 19 derecede duruşu esnasında kendi derecesine yakın olan gezegenleri çok olumlu yönde etkileyecek.

    Jüpiter’ın 19 derecede olması direkt Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hem Merkür’ünü hem de Venüs’ünü çok olumlu yönde etkiliyor. Çünkü kendisinin Merkür’ü 20 derece ve Venüs’ü de tam 20 derecede.

    Sayın Muharrem İnce’nin haritasına baktığımız zaman direkt 7’ye 7 açı ile Güneş’ini çok olumlu bir şekilde etkilediğini görüyoruz. Kendisinin Güneş’i tam 20 derecede olduğu için direkt etkileniyor. Bunun yanında CHP'nin doğum haritasında Jüpiter Terazi burcunda ve şu dönemin haritasında da transit halinde olan Jüpiter Terazi burcunda. CHP’nin Jüpiter’i 21 derecede olduğu için burada olumlu bir etkileşim yaratabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçen gün Sayın Meral Akşener’in bir konuşmasını dinledim ve çok hoşuma gitti. Tam cümlesi cümlesine söyleyemeyeceğim ama özetle kendisi koltuk sevdalısı olmadığını, şu ana kadar geldiği bütün konumları bıraktığını söyledi. Eğer seçimleri kaybederse ve ardından tekrar seçimlere girer ve tekrar kaybetmenin ardından İyi Parti'nin genel başkanlığından ayrılırsa veya seçimleri kazanıp Cumhurbaşkanı olursa ve Cumhurbaşkanlığı süreci bittikten sonra görevinden ayrılırsa her iki halde de benim için en saygı duyduğum insanlardan bir tanesi olacak. Ve birgün görürsem önünde eğilir ve elini öperim.

    Benim astrolojik ve numerolojik yorumlara dayanarak çok büyük şans verdiğim üçüncü aday olan Sayın Meral Akşener’in yükseleninin derecesini tam olarak bilmiyorum ama gezegenlerinde 14’ten daha yüksek bir derece yok. Sonuç olarak Jüpiter’in bu 19 derecelik olumlu etkisinden faydalanamayacak. Lakin şöyle bir durum var ki, bir kişinin haritasında Jüpiter ve Ay’ın aynı evde olması çok ama çok olumlu bir etki yaratır. Müthiş uğurlu, şans getiren, adeta rüyadan uyandıran, güç veren ve kutsamaları ortaya çıkartan bir etkiye sahiptir. Ve inanılmaz olan, Jüpiter şu an Sayın Meral Akşener’in Ay’ının olduğu evde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tabii aslında Cumhurbaşkanı adaylarının son derece iyi haritalara sahip olmaları çok normal bir şey. Çünkü çok büyük kitlelerin liderliklerini yapıyorlar ve aynı zamanda zaten Cumhurbaşkanı adayı olabilmiş isimler.

    Bu noktada hangisinin kazanacağı ve hangi partinin öne çıkacağı soru işareti. Sizler için adım adım yazıyorum, anlatıyorum ve açıklıyorum. Çok yakında yorumlarıma dayanarak kazanacak adayı açıklayacağım. Dürüst olmak gerekirse özellikle bir adayın kazanacağı çok net duruyor. Lakin bu kadar önemli bir açıklama yapmadan önce bütün haritaları ve tüm detayları zamanım oldukça çalışarak tam olarak emin olmak istiyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın Tavsiyesi: Hem vicdanen hem de bilinçaltı olarak kendinizi olumlu yönde etkilemek ve yaşama olumlu bir enerji yayarak, mucizeleri kendinize çekmek adına atalarınızın adına da iyilikler yapın. Atalarınızın adına ağaç dikin, onların adına iyilikler yapın ve başkalarını sevindirin. İçimizdeki müthiş aidiyet duygusu ve geldiğimiz yer olan atalarımıza karşı duyduğumuz sevgi ile onlar adına iyilikler yaptığımız ve yaşama hizmet ettiğimiz zaman, bu bizi çok olumlu yönde etkiliyor. Uzun zamandır ben de annem, babam ve ablam adına ağaç dikmek istiyorum. Lakin henüz bunu yapamadım, tam olarak nerede yapabileceğimi de bilemiyorum. Bunun ile ilgili bilen kişilerin de bana yazmasını rica ediyorum. Kendim yaptıktan ve yöntem içime sindikten sonra sosyal medya hesabımda paylaşacağım.

    Sosyal Medya Önerisi: Hepimizin özellikle bu kadar sert astrolojik ve numerolojik bir zamanda gülmeye ve eğlenmeye çok ihtiyacımız var. Instagram da benim çok beğendiğim ve bazı videoları ile beni gülmekten kırıp geçiren @varboyletipler instagram hesabını takip etmenizi ve seyretmenizi çok tavsiye ediyorum. Tiyatrocu ve sosyal medya fenomeni Akasya Asıltürkmen ile ilgili “Var Böyle Tipler” hesabının yaptığı video beni gülmekten koparmıştı. Akasya Asıltürkmen’in her şeye karşı son derece olgun ve erdemli yaklaşımı beni çok etkiliyor.

    Annem babam piyanist

    Hepinizin anneler günü kutluyorum ve anneler her ne yaparsa bizde onu yaparız demek istiyorum.  Annelerimiz piyano çalarsa biz de piyano çalarız. Buna örnek olarak Piyano eğitmeni Hakkı Erses #annembabampiyanist sloganı ile çocuklarının piyano çalmasını isteyen anne ve babalara piyano dersi veriyor. Bana çok mantıklı gelen bir yaklaşım.

    Yaşamın içinde ilerliğimiz yolda, nasıl ilerleyeceğimiz her zaman bizim elimizdedir. İster emin adımlar ile gider, ister koşar, sonra yorulur, yavaş ilerler ya da yuvarlanarak gideriz. Bazen de gitmek istemez yolun olduğumuz noktasında durur, köşedeki çimlerin üzerine yerleşir, ev kurar, toprağı ekip biçer dinleniriz. Sonuç olarak hepimizin özgür iradelerimiz var. Ne yapmayı tercih edersek edelim aslında ilerlediğimiz yol mutlaka var.

    Sevginin kaynağının gücünü hayatınızda hep yaşatın...

    Sizi seven bir Can...