hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş Can Aydoğmuş

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    31.07.2018 Salı | 16:54Son Güncelleme:

    Bütün sosyal medyamdan burçları 27 Temmuz ve 11 Ağustos tutulmalarının nasıl etkileyeceğine dair devamlı sorular alıyorum. Artık israrlara dayanamayarak yazıyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalnız ilk önce mutlaka daha önce yazdığım burç yorumlarınızı da okumanızı bu 2018 yılına dair büyük farkındalık yaşamanızı sağlayacağını belirtmek istiyorum. Çevreniz de ki insanların burçlarını da okumanız size kolaylık katacaktır.  Bu çalışmamı aileniz ve sevdikleriniz ile mutlaka paylaşın.  Herkesin hayatında güzellikler ve mucizeler yaratsın.

    Tutulmalar burçları nasıl etkileyecek?

    Koç

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Tutulma özellikle koç burçlarının arkadaş ilişkilerini, kazançlarını etkileyecek. Arkadaş ilişkilerinde ve kazanç elde ettikleri yerler ile ilgili gerçekler ortay çıkabilir. Takılı kaldıkları durumlar çözülebilir. Aynı zamanda Bu süreç ile ilgili 19 yıllık döngüleri kırılır. Çok byük kutsamalar ve yenilikler hayatlarına girebilir. Geçmişte ki bütün dostlarını ve arkadaşlarınızı tek tek arayın, affedin, özür dileyin ve herkesi olduğu gibi kabullenin. Bu dönem egonuzu yenmeniz sizi rahatlatır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Boğa

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Boğa burçları tutulma ile beraber özellikle iş hayatlarında rahatlayacak ve değişimler yaşayacaklar. Uzun süredir iş hayatlarında yaşadıkları kısır döngüler nelerse hepsi bitecek ve değeşecek... İş hayatınızda ego yapmayın, yardım alabileceğiniz herkesi arayın, görüşün, samimi ve dürüst olun. Eğer bu dönem içtenlik ve samimiyet ile hareket ederseniz çok rahat edersiniz. Benim Tutulma döneminde yapmanız gerekenlere dair yazdığım yazıyı mutlaka okuyup uygulayın. İş hayatınızda yenilikler sizi bekliyor. Yeniliklere açık olun.

    İkizler

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Uzun yıllardır, hatta 19 yıldır ikizler burcunun şansızlık ile ilgili yaşadığı konular çözülücek. Lakin İkizler burcu özellikle bu dönem babası ile ilgili terapi görmeli, babanız ile ilişkiniz ve babanızın hayatınıza olan etkisini keşfetmek ve şifalandırmak için Bert Hellinger ‘in kitaplarını mutlaka okuyun. Hatta babanız ile ilgili aile dizimi açtırırsanız bu dönemde çok iyi gelir. Psikoterapi, psikodinamik ve psikoanaliz gibi süreçlere uzman doktorlar ile girmeniz size büyük katkı sağlar ve hayatınıza mucizeleri çekebilirsiniz. Yeni bir eğitim süreci sizin için başlayabilir. Yeni bir eğitim süreine girmeniz de iyi olur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yengeç

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Başkalarından gelen, para, sevgi, maddi ve manevi herşey ile ilgili Yengeç burçaları bu dönem değişimler, farkındalıklar ve çözülümler yaşayacak... Yengeç burçları bu dönem özellikle ilişki ve aile konuları üstüne terapiye uzun süreliğine başlarsa onun için çok iyi olur. İkizler burcuna dair yazımı okusunlar ve uygulasınlar ek olarakta evlerine feng shui yapsınlar. Yengeç burçlarının bu dönem hislerini çok daha fazla dinlemesini ve hep sevgiden, barıştan, huzurdan yana seçim yaparak hırsatan öfkeden bu dönem uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Geçmişteki dostlarınıza eğer haksızlık ve yanlışlar yaptıysanız telefon açıp özür dileyin ve kalplerini tekrar kazanın.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aslan

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    İlişki hayatında büyük değişimler yaşayacak, sarsıntılar yada yenilikleri yaşamına çekecek bir burç varsa oda Aslan burcu. İlişki hayatınızda kalga, dövüş, öfke, kızgınlık, tartışmalar ve hertürlü sevginin dışına çıkan hareketten uzak durun. Bağırarak asla konuşmayın. Bağırmak uzakta olan insanlar içindir, sessizce konuşmak yakında olan insanlar içindir. Siz bağırdıkça karşınızdaki insanlar sizden uzaklaşır. Özür dilemek, affetmek, kabullenmek ve saygı duymak bu dönem sizi şifalandırır. Tutulmalardan sonra hayatınıza yeni bir ilişki girebilir veya ilişki hayatınızdaki kısır döngüler çözülebilir. Sakin olun! Bu dönemin astrolojik etkilerden böyle olduğunu unutmayın! Geçmişteki ve şuan ki tüm ilişki hayatınızda gerçeklerin ortaya çıkacağınında farkında olmak lazım.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başak

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Başak burçları için özellikle beraber çalıştıkları insanlar ile ilgili çok önemli bir dönem geçiriyorlar. Başak burçlarına tavsiyem bu dönem tüm sağlık kontrollerini yaptırsınlar. Hiç birşeyi ertelemesinler. Beraber çalıştıkları insanlar, hala, amca, teyze ve dayıları ile ilgili gerçekler birçok konu ortaya çıkabilir. Özellikle evcil hayvanlarınızı mutlaka veterinere götürüp kontrollerini yaptırın. Evde kıyasal temizleyiciler kullanmayın. Daha Organik temizleyiciler hayvanlar için daha iyi. Evde sigara içmeyin. Evin içinde sigara içmek evin enerjisini ve sizin genel yaşamınızı olumsuz yönde etkiliyor. Mutlaka benim Youtube kanalımı seyredin ve düzenli olarak uygulayın. Düşle İnan Yaşa kitabımı mutlaka okuyun.

    Terazi

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Tutulma Terazi burçlarına çok yakın olan insanları ve çocuklarını özellikle yoğun birşekilde etkiliyor. Bu alanda farkındalıklar elde etmeniz gerektiğini, aynı zamanda şifalanmaya yönelmeniz gerektiğini gösteriyor. Merak etmeyin herşey bizlerin en yüksek iyiliğimize hizmet ediyor ama dikkatli olmak lazım. Özellikle bu dönem harcamalarınıza dikkat edin, borca asla girmeyin! Özellikle bu dönemde büyük harcamalar karşınıza çıkabilir. Bunlar ile ilgili araştırarak, sakin bir davranış ile karar verin. Yeni başlangıçlar için Eylül ortasından sonrasının sizin için daha iyi olduğunu, bu dönemin sizin için daha çok araştırmak, incelemek ve soruşmak için iyi bir dönem olduğunuda unutmayın... Sevgiye yönelin ve hep sevgiyi seçin...

    Akrep

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Akrep burçlarının anneleri ile ilgili terapi, psikoterapi, psikoanaliz, psikodinamik ve aile dizimi gibi konulara yönelmeleri onları müthiş şekilde şifalandırırp, gelecek ve bu dönem için hayatlarında hayallerinin ötesinde mucizeleri orataya çıkartabilir. Akrep burçları mutlaka ama mutlaka evlerine Feng Shui yapmalılar. Benim önceki Tutulma zamanında neler yapmamız gerektiğine dair yazımı tamamen okuyup uygulayın mutlaka uygulayın. Koyu renlerden kesinlikle uzak durum. Giyinmeyin ve kullanmayın. İyiliğe yönelin. Evinzde bir kedi doğum yapar ve onunla yavrularının hepsini mutlu evlere sahiplendirirseniz size çok büyük şifalar gelir. Evinizi şifalandırmaya yönelin. Bu dönem yeni bir ev veya yaşam alanları hayatınıza girebilir. Yeni mekanlar keşfetmek size çok iyi gelir. Mutlaka Bert Hellinger’in kitaplarını anneniz ile ilişkinizin şifalanması ve annenizden size çok daha fazla sevgi ve yaşam enerjisi akması için okuyun...

    Yay

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Yay burçları özellikle kardeşleri, aileleri ve iletişim hayatları ile ilgili birçok gerçekleri öğrenebilirler. Yay burçları bu dönem mutlaka ilişim olarak kendilerini geliştirmeli, ilitişimleri adına eğitimler almalı, kitaplar okumalılar. Mutlaka benim tutulma döneminde neler yapmalıyız a dair yazımı okusunlar. Bu dönemde kardeşleri ve aileleri ile orataya çıkacak olan soruların geçici olduğunu unutmasınlar. Size iyi gelecek yeni birçok eğitimler alın. Önümüzdeki bir senelik döneme birçok alacağınız yeni eğitimleri planlayın ve hepsine gidin. İletişim alanınızı mutlaka genişletin ve çok daha fazla sosyalleşin. Sağlıklı beslenmeye çok özen gösterin. Bu dönem beslenmenizi daha sağlıklı ve şifalandırıcı bir beslenme sistemi ile değiştirirsenz, hayatınızda hayallerinizin ötesinde mucizeler orataya çıkabilir. Beslenme şeklinizi sağlıklı bir biçime değiştirmeniz ile beraber maddi, manevi, ilişki ve para hayatınızda size tüm yaşamdan mucizeler önümüzdeki iki senelik dönemde adeta sel oluşturacak yağmur gibi yağabilir.

    Oğlak

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Oğlak burçları bu tutulma ile beraber bütün geçmişleri, çocukluk dönemleri ile barışmaları gerekiyor. Oğlak burçlarının para, cinsellik, yemek, beslenme, maddi konular, erken çocukluk dönemi, konuşma ve iletişim hayatları ile ilgili çözülümler, açılımlar, farkındalıklar, ortaya çıkacak bazı şeyler, değişimler ve dönüşümler yaşayabilirler. Bu dönemde bütün bu konular adına hayatlarını şifalandırmaya yönelirlerse çok daha iyi olur. Oğlaklar beslenme biçimlerini daha sağlıklıya çevirmeli, cinsel konularda kendilerini geliştirmek için kitaplar okumalılar ( instagramda Rayka Kumru’yu takip edebilirler.) ve çeşitli eğitimlere yönelebilir, parasal konular eksik oldukları konuları veya daha fazla paranın onlara gelmesine ne engel oluyor araştırabilir, bütün geçmişlerini temize çekmek adına şifalanmaya yönelebilirler. Bu dönemde her kim kendini değişime ve dönüşüme açarsa o hayatında müthiş mucizeler yaşayabilir. Oğlak burçları mutlaka Düşle İnan Yaşa kitabımı okusun ve uygulasın...

    Kova

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Bu süreçte kendi düşünce biçimini değiştirmesi gereken bir numaralı burç kova burcu. Kova burçları düşüncelerinin, duygularının ve sözcüklerinin gücünü keşfetmeli ve ağzından çıkan her sözün, kafasından geçen her hayalin farkında olmalıdır. Çünkü bu dönemde bütün bunların hepsinin sonuçları ile karşılaşacak. Hayatında pek çok önemli gerçekler ortaya çıkacak, zihinsel olarak ciddi bir açılım ve çözülüm yaşarken biraz zorluklar yaşabilecektir. Yanlız tutulmaların bir doğum süreci gibi olduğunu ve tutulma öncesi ve sonra ki sancılı sürecin aslında doğum sancısı olduğunu ve hayatınıza gelecek muhteşem güzel bir bebeğin diğer değişle hediyenin habercisi olduğununda farkında olmak gerektğini hep hatırlamak lazım. Kova burçları kesinlikle ama kesinlikle benim tutulma döneminde yapmamız gerekenler köşe yazımı okumalarını ve uygulamaların hepsini yapmalarını çok tavsiye ediyorum. Kova burçları bu tutulmanın sadece bu dönem değil önümüzdeki 3 senelik dönemlerini etkilediği için dediklerimi bütün bu süreç boyunca yapmalarının çok önemli olduğunu hep hatırlamaları gerekiyor.

    Balık

    Tutulma ile değişim zamanı burçlar

    Balık burçları mutlaka ama mtlaka bu dönemden itibaren rüya defteri tutmaya başlamalı, rüyalar özellikle Lüsid Rüya ile ilgili bütün kitapları okumlarını çok tavsiye ediyorum. Charlie Morley’in Lüsid Rüya kitaplarını ve bütün kitapalrını mutlaka okuyup uygulasınlar. Ted Andrews’in bütün kitaplarını alıp okumlarınıda çok tavsiye ediyorum. Bu dönem Balık burçlarının elinde müthiş bir şifalanma şansı var. Balık burçları Eylül ayının ortasına kadar çok sakin birşekilde hareket etmeli, bu dönemde bol bol içgörü, gözlem ve farkındalığa yönelmeliler. Balık burçları eğer bu dönemde terapi, psikoterapi ve psikodinamik gibi süreçlere uzman doktorlar ile yönelirlerse onlar için çok iyi olur. Spiritüel mekanları gezmek ve ruhsal gelişime yönelmek Balık burçlarının bu dönemde yapmaları gereken en iyi hareketlerden bir tanesi. Tutulma balık burçlarını ciddi anlamda etkilediğinden dolayı, bu dönem balık burçları daha dikkatli ve yavaş hareket etmeliler. Bir aylık bir tedbirli hareket etmek ve daha çok kendi güvenlik alanlarında, enerjisi yüksek alanlarda hareket ettikten ve bol dua, bol olumlama, bol pozitif düşünce ile bol pozitif cümleler kurarark bu dönemi geçirmeliler.
    Önemli Uyarı: Bütün bunları kendi burcunuza göre okuduktan sonra mutlaka, yükseleninizi ve ay burcunuzu da okuyun... Aynı zamanda hayatınızdaki size çok yakın insanların Ay burçlarına yada yükselen burçlarına göre okursanız bu dönem onlar ile yaşayacağınız deneyimleri de çok daha iyi algılamış olur ve önümüzde ki döneme dair farkındalık geliştirmiş olursunuz.

    Yaşamın mucizeler ile dolu olduğuna inanlar için yaşam bir mucizedir.
    Eşzamanlılıkları mutlaka takip edin ve not edin...
    Yaşam bizimle eşzamanlılıklar üstünden çok konuşur...
    Sizi seven bir Can...