hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Dr. Fevzi Özgönül Dr. Fevzi Özgönül

    Karboksipunkturla Kilolara Veda

    09.05.2022 Pazartesi | 17:00Son Güncelleme:

    Karboksipunktur, Karbondioksit gazının ince bir iğne veya basınçla cilt altına verilmesi yöntemidir. Bu yöntemin kökeni uzak doğuda uygulanan pressopunkturdan gelir. Pressopunktur da, vücudun belli noktalarına yapılan basınç ile bedenin uyarılması ve vücudun dengesinin tekrar kurulması yöntemidir. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftada 1 defa 2 dakikanızı ayırmanız yeterli, diyet ve ağır spor yapmanıza gerek yok. Bazı durumlarda tek seans uygulanması ve sonrasında ayda 1 defa uygulamaya devam etmek bile sizi zayıflatabiliyor.

    Diğer tüm zayıflama tedavilerinde depo yağların yanması esas alınırken, karboksipunktur tedavisinde vücuda depo yağları at komutu verdiğimiz için yağlar yanmadan atılıyor. Böylece sizin yağ yakmak için diyet yapıp, düşük kalori almanıza ve ayrıca ağır spor yapıp fazladan enerji harcamanıza gerek yok. Üstelik günlük enerji ihtiyacınızın tamamını karşılayacağınız için dilediğiniz yemeği yemeniz de serbest. 

    Şişmanlık, hormon problemleri, mide-bağırsak şikayetleri vb. problemlerin hepsi, vücudumuzda mevcut olan dengenin bozulmasına bağlı olarak, bu sistemlerin yanlış çalışmasıyla oluşuyor. Tüm bu bozulan dengeyi düzeltmeden zayıflamak veya tekrar çalışan, sağlıklı bir bedene kavuşmak mümkün olmuyor. Herkese uygulanabilen karboksipunktur yöntemiyle bozulan bu denge tekrar ayarlanıyor ve vücudun kaliteli enerjiyi depolayıp, kullanmadığı depo yağlan dışarı atması, dolayısıyla zayıflaması sağlanıyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yağ atımından sonra oluşabilecek cilt sarkmalarını önlemek için, kolajen oluşturan ve obezite nedeniyle bozulmuş hormon sistemlerinin tekrar sağlıklı çalışmasını sağlayan karboksipunktur tedavisiyle, selülitin kaybolduğu ve en önemlisi ciltteki sarkmaların da düzeldiği görülüyor. 

    Eğer doğru enerji alınırsa, ikinci haftadan itibaren incelme fark edilmeye başlanıyor.  Eğer siz aynı bebeğinizi beslerken gösterdiğiniz özeni kendi beslenmenizde de yaparsanız, sabah doyurucu bir kahvaltı, her öğlen öğle yemeği ve her ikindiyi hiç atlamadan yiyeceğinizi garantisini verebiliyorsanız, kilo vermemeniz neredeyse imkânsızdır.  Görüşmek ve Küçülmek üzere.