hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Fatoş Karahasan Fatoş Karahasan

    Avrupa’nın en önemli yirmi yöneticisi arasında iki Türk kadını

    02.07.2020 Perşembe | 11:05Son Güncelleme:

    Dünyanın en önemli pazarlama iletişimi ve yaratıcılık dergilerinden Ad Age, beş senedir sektörün başarılı kadınlarını biraraya getiren bir liste hazırlıyor. “İzlenmesi gereken kadınlar” olarak çevirebileceğimiz “Women to Watch” seçkisinde yer almak, sektörün profesyonelleri için son derece prestijli bir ödül olarak kabul ediliyor. Bu yıl Avrupa iletişim sektörünün en başarılı 20 kadını arasında iki Türk kadın yöneticimizin de isimleri var; Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun ve Ogilvy İstanbul CEO’su Emine Çubukçu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Women to Watch Europe”, listesine girmek son derece zor. Ad Age, seçim kriterlerini“ kültürel değişime liderlik etmek, müşterilerini ve kendi orgamizasyonlarını farklı düşünmeye itmek” cümlesiyle ifade ediyor. “Women to Watch “ jürisi ürettikleri çözümlerle, yaratıcı işlerle ve başarılı projeleriyle fark yaratan lider kadınları ön plana çıkarıyor.

    Avrupa’nın en önemli yirmi yöneticisi arasında iki Türk kadını

    “Women to Watch” ödülü alan Zeynep Yalım Uzun ve Emine Çubukçu; küresel reklamverenlere , dev reklam ajansları ve medya şirketlerinin temsilcilerine Türkiye’nin pazarlama iletişiminde birinci ligde olduğunu kanıtladılar. Onlarla gurur duyduk.

    Umut veren rol modeller

    Avrupa’nın ekonomik krizler, siyasi çalkantılar, göçmen sorunları, Brexit, AB’de pandemi sırasında su yüzüne çıkan uyumsuzluklar gibi geniş çaplı sorunlarla uğraştığı bir senede, Türkiye’den iki başarı öyküsüyle ön plana çıkmamız çok sevindirici bir gelişme.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa’nın en önemli yirmi yöneticisi arasında iki Türk kadını

    Zeynep Yalım Uzun ve Emine Çubukçu uzun süredir yakından tanıdığım iki yönetici. İkisi de mesleklerine vizyoner ancak aynı zamanda etik değerleri ön plana alarak yaklaşırlar. Kurdukları takımlar yaratıcı ve disiplinli bir biçimde çalışır. Bunun sonucunda çalışan memnuniyeti artar ve olumlu bir şirket kültürü gelişir.

    Avrupa’nın en önemli yirmi yöneticisi arasında iki Türk kadını

    Biligiye, araştırmaya ve aklın yolundan gitmeye önem verdikleri için stratejileri ve dolayısıyla uygulamaları da verimli sonuçlara ulaşır.

     

    Dünyanın her yerinde çeşitlilik ve dahiliyet konularının ön plana çıktığı bu günlerde, geleceğin yöneticilerine örnek rol modeller olan, umut veren ve ülkemizi dünyada temsil eden Zeynep Yalım Uzun ve Emine Çubukçu’yu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.