hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    11-17 Ekim haftasında bizleri neler bekliyor? 

    11.10.2021 Pazartesi | 09:13Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya biten Satürn retrosunun güçlü etkisi ile başlıyoruz! Satürn artık Kova burcunda ilerlemeye başladı ve karma zamanı hızlandı! Bu hafta çok önemli kadersel olaylar yaşayabilir, Merkür retrosunun da etkisiyle eski insanlarla yarım kalan hesaplaşmalar yaşayabiliriz!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    7 Mart 2023’e kadar Kova burcunda olacak olan Satürn, özellikle burcu ya da yükseleni Kova, Aslan, Boğa ve Akrep olanların hayatına önemli sınavlar getirecek ve adaletli olup sınavlarını verebilenler hayatlarında büyük bir yapılanma ve güçlenme yaşayacaklar. Haksızlık yapan, kul hakkına giren ve toplumun genelinin hayrını düşünmeyenler bu dönemde sistemsel olarak ağır bedeller ödeyebilirler!

    Pazartesi günü Yay burcunda ilerleyecek olan Ay önemli hiç bir açı yapmayacağı için haftaya belirsiz, kararsız hatta tutarsız bir başlangıç yapabiliriz, bugün önemli ve yeni girişimlerde bulunmamak en doğrusu olacaktır.

    Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş ve parayla ilgili konulara yoğunlaşabilir, geleceğimizi daha fazla düşünüp sağlama almak isteyebiliriz. Ayrıca aileyle ilgili konular da gündemde olabilir.

    13 Ekim Çarşamba 22:24’de Venüs ve Satürn arasındaki olumlu açı aşk hayatımızla ilgili olumlu bir gelişme yaşamamızı destekleyebilir ya da sosyal hayatımızda keyifli gelişmeler olabilir.

    Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek ve aklımıza estiği gibi davranmak isteyeceğiz. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebilir ve sürprizlerle şaşırtabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Ekim Cuma bu haftanın en güzel ve şanslı günü olabilir, Güneş ve Jüpiter arasında 14:34’de gerçekleşecek olan olumlu açı ve gün boyunca Ay’ın Mars, Jüpiter ve Güneş ile yapacağı olumlu açılar bugün çok istediğimiz bir şeyin olacağının işaretleri olabilir.

    Merkür hala retro olduğu için kaçırdığımız eski bir fırsatı yakalayabiliriz. Bu hafta sonu ise Ay Balık burcunda ilerleyecek, çok duygusal ve romantik olabilir, sevdiğimiz kişiyle özel zamanlar geçirebiliriz.

    17 Ekim Pazar Venüs ve Merkür arasında gerçekleşecek olumlu açı da aşk hayatımızı destekleyebilir ve güzel bir haber almamızı sağlayabilir, şanslı ve keyifli haftalar dilerim.