hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    11-19 Ocak haftası nasıl geçecek?

    11.01.2021 Pazartesi | 09:03Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay boşlukta başlıyoruz yani Ay bir gezegenle önemli bir açı yapmayacak, bu yüzden kafamız çok karışık olacak ve hangi yöne gideceğimizi bilemeyeceğiz. Bugün önemli bir karar vermek ve harekete geçmek için uygun bir gün değil, sadece rutin işlerimizi yapmamız en doğrusu olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi 16:30 itibariyle Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, aile ve kariyer odaklı olacağız. Geleceğimizi daha fazla düşünebilir ve çıkarlarımızı korumak isteyebiliriz. Akşam saatlerinde Ay’ın Mars’la ve Venüs ile yapacağı olumlu açılar özellikle aşk hayatımızı güzelleştirebilir.

    Salı ve Çarşamba günleri de Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek, Çarşamba günü gerçekleşecek Oğlak burcundaki Yeni Ay etkilerini Pazartesi akşamı itibariyle hissetmeye başlayabiliriz.

    13 Ocak Çarşamba 08:00’de Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay Plüton etkili olacağı için hayatımızın bir alanında bitiş yaşayıp bir konuda dönüşüme girebiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi olanlar bu Yeni Ay’dan daha fazla etkilenecekler ve bir konuda dönüşüm yaşayacaklar.

    Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir. 14 Ocak Perşembe ve 15 Ocak Cuma günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek, enerjimiziz artabilir ve aklımızdaki orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Perşembe günü 11:36 itibariyle Uranüs retrosu Boğa burcunda bitiyor ve yavaş giden işlerimiz hızlanmaya başlıyor. Özellikle burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanların işleri bu dönemde daha da hızlı sonuçlanabilir.

    Bu Perşembe 12:30 itibariyle Ay Kova burcunda boşlukta ilerleyecek ve Cuma günü de Ay’ın önemli bir açısı olmayacak, bu günlerde kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar artabilir. Bu günlerde sadece rutin işlerimizi yapmamız en doğrusu olacaktır.

    Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir. Hafta sonu ise Ay Balık burcunda olacak, hafta sonunu romantik ve duygusal geçirebilir, sevdiklerimize jestler yapıp ihtiyaçlarını karşılamak isteyebiliriz.

    Yardımlaşmak, affetmek ve geçmişle vedalaşmak için uygun günler olacak. Ayaklarımız çok hassas olacağı için yormamak ve dinlendirmek en iyisi olacaktır. Masaj ve ayak banyoları için de uygun zamanlar olacak. İyi haftalar...