hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    12 Nisan Koç Yeniayı! Etkileri ne olacak? 

    12.04.2021 Pazartesi | 09:12Son Güncelleme:

    Merhaba, yeni haftaya Koç burcunda sabah 05:30’da gerçekleşen Yeni Ay ile başlıyoruz, hepimiz için yeni başlangıçlar yaşayacağımız ve yenileneceğimiz bir hafta bizi bekliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En çok burcu ya da yükseleni Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olanlar bu Yeni Ay’dan etkilenecekler. Yeni bir şeylerin artık tohumlarını atma ve daha cesur olma zamanı geldi.

    Yeni Ay’dan hemen sonra Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı bir çok ilişkiyi bitirebilir ya da yarım kalan ilişkileri yeniden ve daha da tutkulu bir şekilde başlatabilir. Aşk hayatınızla ilgili sürprizli bir haftaya hazır olun, beklenmedik şeyler yaşayabilirsiniz.

    Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek, huzur hayatımızdaki en önemli şey olacak. Güzellikle ilgili konulara yoğunlaşabilir, hayatımızın her alanına uyum gelsin isteyebiliriz.

    İştahımız artabilir ya da yeme içme konularına daha fazla dikkat edebiliriz.

    14 Nisan Çarşamba 21:21 itibariyle aşk gezegeni Venüs artık Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve aşk hayatımızda artık daha sağlam ve kalıcı bir ilişki arayacağız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    9 Mayıs’a kadar sürecek olan bu dönemde sevgi ve tutku konuları daha fazla gündemimizde olabilir, partnerimize daha fazla yoğunlaşabiliriz.

    Burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar bu dönemde daha şanslı ve çekici olabilirler. Bu hafta perşembe, cuma ve cumartesi günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyamız canlanacak. Çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz, kardeş ya da akrabalarımızla ilgilenebiliriz.

    17 Nisan Cumartesi gerçekleşecek Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu açı çok önemli bir gelişme yaşamamızı ve istediğimiz bir konuda başarılı olmamızı sağlayabilir. Cesaretle başladığımız bir şey çok güzel sonuç verebilir ve önemli bir karar hayata geçebilir. Bu hafta pazar günü Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve gündemimizde evimiz olacak.

    Evimizi düzenleyebilir ve ailemizle daha fazla ilgilenebiliriz. Sevgi dolu olabilir ve sevdiklerimizin ihtiyaçlarını karşılayıp onlarla daha fazla ilgilenebiliriz.