hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    14-20 Eylül haftasındaki Yeni Ay'ın burçlara etkileri

    14.09.2020 Pazartesi | 10:08Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisiyle iddialı bir başlangıç yapabilir ve beğenilip yaptıklarımızla dikkat çekmek isteyebiliriz. Kendimize olan güvenimiz artabilir ve kendi değerimizi anlayabiliriz.  Eğer ego ve liderlik savaşlarına girilmezse çok güzel iş birlikleri yapılabilir ve özel hayatla ilgili romantik gelişmeler olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi günü 12:34’de gerçekleşecek Ay ve Uranüs arasındaki açı ani duygusal paylaşmalar yaşamamızı tetikleyebilir, sakin olmak faydalı olacaktır.

    Bu etkiler salı günü de devam edecek ama 15 Eylül Salı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı özellikle özel ilişkinizle ilgili ani kopuş ya da ani başlangıç yaşamanıza sebep olabilir!

    Aşk hayatınızla ilgili bu hafta beklenmedik sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Mars retrosu da devam ettiği için eski ilişkiler ve hesaplaşmalar yeniden gündeme gelebilir. Ay Aslan burcundayken altın, sitrin, kehribar ve kaplan gözü takılar enerjiyi yükseltebilir.

    16 ve 17 Eylül’de Ay Başak burcunda ilerleyecek ve hafta boyunca 17 Eylül Perşembe 14:00’de gerçekleşecek Başak burcu Yeni Ayının etkisi altında olacağız.

    Yeni Ay Başak burcunda olacağı için ana konumuz sağlık, hijyen, hastaneler, resmi kurum ve hizmet sektöründe çalışan insanlar olacak!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    17 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay zamanında Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek sert açı abartılı haberlere ve yanlış kararlara etki edebilir! Aşırı risk alınabilir ya da çok ciddi konularda fazla iyimser davranılıp büyük yanılgıya düşülebilir. Maddi anlamda da aşırı harcamalar yapılabilir ya da beklenmedik kayıplar olabilir!

    Corona virüsü ile ilgili yeni bir kriz gündemi meşgul edebilir, bu dönemde yeni önlemler alınabilir ve yeniden hayatımıza bazı kısıtlamalar getirilebilir! Başak burcundaki Yeni Ay en çok burcu, yükseleni ve Ay burcu Başak, Balık, İkizler ve Yay olanları daha fazla etkileyebilir, bir konuda bitiş yaşayabilirler. Bu bitiş sonrası için ise yeni bir başlangıç için güzel bir tohum atabilirler.

    Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir, yeşim ve malakit taşları iyi gelebilir. Bu hafta cuma ve cumartesi günleri ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve gündemimizde ilişkiler olacak. Aynı zamanda adalet, sanat ve güzellikle ilgili konularla da ilgilenebilir, güzel şeyler satın alabilir ve güvenli sosyal ortamlarda sevdiklerimizle keyif yapabiliriz.

    Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir, pembe kuvars sevgi enerjisini yükseltebilir. Bu hafta pazar günü ise Ay Akrep burcunda olacak, derin konularla ilgilenebilir ve kendi iç dünyamıza yönelebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aşk hayatımızla ilgili ise çok tutkulu olabilir ve sevdiğimiz kişiye ilgimizi yoğun bir şekilde gösterebiliriz. Aşırı kıskançlık, kin ve hırsa karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

    Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Turkuaz, aquamarin, topaz gibi taşlar iyi gelebilir, iyi haftalar.