hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    15-21 Mart haftasında burçları neler bekliyor?

    15.03.2021 Pazartesi | 09:06Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisiyle enerji dolu ve cesur bir başlangıç yapabilir, aklımızdaki konuya yoğunlaşıp gerçekleştirmek için mücadele edebiliriz. Aşırı aceleciliğe, gerginliklerden çıkacak tartışmalara ve kazalara karşı dikkatli olmak gerekebilir. Yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    16 Mart Salı itibariyle iletişim gezegeni Merkür Balık burcunda ilerlemeye başlayacak, 4 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde daha duygusal olabilir ve sevdiğimiz kişilere daha fazla ilgi gösterebiliriz.

    Romantik başlangıçlar için de uygun bir dönem olabilir, ayrıca ayrı olanlar ya da birbirlerinden uzakta olanlar kavuşabilir. Bu dönemde gerçek sevgi ve bağlılık her şeyden önemli olabilir.

    Sezgilerimiz güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir. Spritüel konular daha fazla ilgimizi çekebilir ve bu alanda araştırmalar yapılabilir. Salı günü 13:57 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve çok kararlı olabileceğiz. Güvenlik, huzur, uyum ve tutkular ön planda olacak. Bu etkiler çarşamba ve perşembe günleri de devam edecek.

    Romantik görüşmeler ve sağlam ilişki başlangıçları için uygun günlerde olacağız. Kokulara karşı hassasiyet olabilir, güzellik işlemleri yaptırılabilir ve güzel yemekler yenebilir. Aşırı yeme içmeye karşı kilo almamak için dikkat etmek faydalı olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta cuma ve hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerleyecek, çok fazla konuşma ve görüşme yapabilir, hareket halinde olabiliriz. Yeni bir hobiye başlanabilir ve yeni bilgiler öğrenilebilir. Dedikodu ve yalanlara karşı dikkatli olmak gerekir, her duyduğunuz doğru olmayabilir.

    20 Mart Cumartesi 12:38 itibariyle Güneş Koç burcunda ilerlemeye başlayacak, 19 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde hayatımızla ilgili yeni ve cesur bir başlangıç yapabiliriz.

    21 Mart Pazar 17:17 itibariyle aşk gezegeni Venüs de Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve aşk hayatımız canlanacak. 14 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan ilişkinizle ilgili yeni bir karar alabilirsiniz.

    Bir ilişkiyi başlatmak ya da ciddileştirmek için arzu ve tutku dolu olabilirsiniz. Burcu, yükseleni, Ay burcu ya da önemli bir gezegeni Koç, Aslan ve Yay olanlar bu dönemde daha şanslı ve çekici olabilirler.