hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    17 Ocak haftasında bizleri neler bekliyor? Büyük kararlar almayın!

    17.01.2022 Pazartesi | 09:10Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi ile sert bir başlangıç yapabiliriz. Bu Dolunay senenin en etkili Dolunayı olabilir, hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz, belirsiz bir durumun netleşmesiyle önümüzü daha net görebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hem Venüs hem de Merkür retrosu devam ettiği için büyük kararlar almak riski olabilir ama mecbur bir şeylerin kararını vermek zorunda kalabiliriz.

    Pazartesiyi Salıya bağlayan gece 02:48’de Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay en çok burcu ya da yükseleni Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi olanları etkileyecek!

    Bu burçların etkisi altında olanlar çok önemli gelişmeler yaşayabilirler. Özellikle gündemde aile ve evle ilgili krizler olabilir, ayrıca kadınlar, çocuklar ve hayvanlarla ilgili gündemler de yaşanabilir. Su baskınları, seller, aşırı yağış ve deniz kazaları gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler gündeme gelebilir, mide ve göğüsle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir, zehirlenmelere dikkat!

    Türkiye’nin yükselen burcu Yengeç olduğu için ülkemizde de önemli bir gündem yaşanabilir. Amerika’nın burcu Yengeç olduğu için orada da önemli bir gelişme yaşanabilir. Dolunay öncesi gercekleşecek Ay ve Plüton arasındaki sert açı hayatımızın bir alanıyla ilgili yıkıcı ya da dönüştürücü etkiler yaratabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolunay sonrası Salı günü 18:26’da çılgın gezegen Uranüs Boğa burcunda retrosunu bitirip hızlanmaya başlayacak, Uranüsün hızlanmasıyla birlikte önümüzdeki haftalarda özellikle Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirler. Salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay Aslan burcunda olacağı için liderlerle ve sanat camiasıyla ilgili gümdemler olabilir.

    Günlük hayatımızda daha fazla kendimizi düşünebilir ve yaptıklarımızla öne çıkmak, beğenilmek ve destek görmek isteyebiliriz. Merkür ve Venüs retro olduğu için beklediğimiz destekleri görmekte zorlanabiliriz.
    Özellikle Salı gecesi ve çarşamba sabahı iletişim sorunlarına ve tartışmalara dikkat! Bu hafta perşembe ve cuma günleri daha rahat geçebilir, önemli görüşmelerinizi bu günlerde yapmanız daha iyi olacaktır. Bu hafta sonu cumartesi ve pazar geceleri de gerginliklere ve tartışmalara çok açık!

    23 Ocak Pazar Güneş ve retro Merkür kavuşacaklar, bu kavuşum size geçmişten tanıdığınız önemli birinden bir haber getirebilir ya da tesadüf karşılaşmalar gerçekleşebilir.