hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    21-27 Şubat haftasında bizleri neler bekliyor?

    21.02.2022 Pazartesi | 09:08Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya belirsizliklerle başlayabilir ve yaşadığımız güven sorunları yüzünden bazı insanları hayatımızdan tamamen çıkarma kararı alabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi günü 12:20 itibariyle Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve aklımızdaki konuyla ilgili daha kararlı ve tutkulu olabileceğiz.

    Akşam saatlerine Ay ve Güneş arasındaki olumlu açı kadın erkek ilişkileri adına keyifli bir akşam yaşamamızı sağlayabilir.

    Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek, hislerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir.

    Aşırı kıskançlık, kin ve intikam duygularına karşı dikkatli olmak gerekebilir. Bu hafta Perşembe ve cuma günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek, hareket halinde olabilir ve sosyal ortamlarda daha fazla zaman geçirebiliriz.

    Bu hafta sonu Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, gündemimizde iş ve para olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebilir ve ailemizle ilgilenebiliriz.

    Ay Oğlak burcundayken cilt ve saç bakımları yaptırılabilir. Kemikler bu hafta sonu hassas olabilir, özellikle diz ve diş ağrılarına dikkat!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu pazar Ay’ın peş peşe Venüs, Mars ve Plüton ile buluşması tutkulu ilişkileri gündeme getirebilir, aşk hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.