hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    21 Aralık Jüpiter ve Satürn buluşması! Yenilenme zamanı

    21.12.2020 Pazartesi | 09:06Son Güncelleme:

    Merhaba, çok önemli gelişmeler yaşayacağımız ve 2021’e nasıl gireceğimizi özetleyen bir hafta bizi bekliyor. Pazar günü gerçekleşen Yay burcundaki Merkür Güneş kavuşumunun etkisini bu hafta tamamen hissedebilir, beklediğimiz bir haberi alabilir ve yeni bir başlangıç için adım atabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni bir anlaşma yapmak ya da var olan anlaşmayı yenilemek için de önemli bir hafta olabilir. İletişimin her alanında hareket olabilir, özellikle gündemde ulaşım, eğitim, spor, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konular olabilir.

    Haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisiyle duygusal ve hassas bir başlangıç yapabiliriz. Kafa karışıklıkları ve kararsızlıklara açık bir gün olacak ama Merkür bugün itibariyle artık Oğlak burcunda ilerlediği için düşüncelerimizde daha mantıklı ve hırslı olabilir, 8 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde çıkarlarımıza daha düşkün olup geleceğimiz için yatırım yapmak isteyebiliriz.

    Pazartesi 13:02 itibariyle Güneş de artık Oğlak burcunda ilerleyeceği için önümüzdeki 1 ay boyunca hayatımızı yeniden inşa etmek için çok çalışabiliriz. Bu dönemde kariyer, para ve aile her şeyden önemli olabilir. En uzun gece olan 21 Aralık Pazartesi gecesine Jüpiter Satürn kavuşumuyla adım atacağız.

    21 Aralık Pazartesi 19:14’de Kova burcunda buluşacak olan Jüpiter ve Satürn hayatımızın bir alanına bolluk ve aynı zamanda sıkıntı getirebilir yani iki etki bir arada olabilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kişisel haritanızda Jüpiter ve Satürn nerede kavuşuyorsa o alanda yenilenecek, kendinize bir devrim yaratacak ve eski bir düzeni yıkıp yeni büyük bir sorumluluk alacaksınız. Hem Jüpiter hem de Satürn uzun bir süre Kova burcunda olacağı için bu dönemde en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanların hayatında köklü değişimler yaşanacak.

    Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek, yeni adım ve başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebilir, bir konuda çok atak ve cesur olabiliriz.

    22 Aralık Salı Ay’ın Merkür ile yapacağı sert açı güne iletişim sorunları ve duygusal krizlerle başlamamıza sebep olabilir.

    Salı akşamı Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek pozitif açı ise güzel haberler almamızı ve keyifli bir akşam yaşamızı sağlayabilir, özellikle aşk hayatımız adına guzel gelişmeler olabilir.

    23 Aralık Çarşamba akşamı 17:42’de gerçekleşecek Mars ve Plüton arasındaki sert açı ise kavga, kaza ve deprem enerjisini ortaya çıkarabilir dikkat!

    24 Aralık Perşembe güne kafa karışıklıklarıyla başlayabiliriz ama 13:55 itibariyle Ay’ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte netleşebilir ve hedefe kilitlenebiliriz. Yeme içme ve keyif konuları gündemde olabilir, aşırı tembelliğe ve aşırı yemek yiyip kilo almaya dikkat!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu etkiler Cuma ve Cumartesi de devam edecek, güzellik ve sanatla ilgili konular gündemde olabilir, güzellik işlemlerinizi bu günlerde yaptırabilirsiniz.

    24 Aralık Perşembe Ay’ın hem Satürn hem de Jüpiter ile yapacağı sert açılar maddi kayıplar ya da zorlanmalar getirebilir!

    Perşembe akşamı Ay ve Güneş arasındaki güzel açı ise keyifli ve aşk dolu romantik bir gece yaşamamızı sağlayabilir.

    27 Aralık Pazar günü ise Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve hareket halinde olmak isteyeceğiz. Çok fazla konuşma ve yazışma yapabilir, özellikle arkadaşlarımızla iletişim halinde olabiliriz. Yeni bir hobiye ya da spora başlayabiliriz.