hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    24 Haziran Oğlak Dolunayı ve etkileri!

    21.06.2021 Pazartesi | 09:08Son Güncelleme:

    Merhaba, çok hareketli geçecek bir hafta bizi bekliyor. Haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisiyle hırslı ve kararlı bir başlangıç yapabiliriz. Aklımızdaki konuya yoğunlaşabilir ve istediğimiz şeyle ilgili çok tutkulu olabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hislerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir. 21 Haziran Pazartesi itibariyle Güneş artık Yengeç burcunda ilerleyecek, 22 Temmuz’a kadar sürecek olan bu dönemde evimize ve ailemize yoğunlaşabilir, bu alanlarda yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Burcu, yükseleni ve Ay burcu Yengeç, Akrep ve Balık olanlar bu dönemde çok daha dikkat çekici olup öne çıkabilirler.

    Jüpiter retrosu da Balık burcunda başladığı için Balık, Akrep ve Yengeçler önümüzdeki 10 gün içinde çok şanlı olup kaçırdıkları bir fırsatı geri yakalayabilirler.

    Salı gecesi 01:00 itibariyle iletişim gezegeni Merkür İkizler burcunda retro hareketini bitirecek ve çarşamba gününe iletişim adına daha rahat bir başlangıç yapabileceğiz. Özellikle önümüzdeki cuma günü itibariyle işlerimiz hızlanabilir ve beklediğimiz haberler gelmeye başlayabilir.

    24 Haziran Perşembe 21:39’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşamamızı sağlayabilir. Özellikle gündemizde maddiyat, kariyer ya da aile ile ilgili konular olabilir.

    Burcu, yükseleni ya da Ay burcu Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi olanlar bu Dolunaydan daha fazla etkilenebilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    25 Hazıran Cuma 22:22 itibariyle hayaller gezegeni Neptün Balık burcunda retro yapmaya başlayacak, 1 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde eski bir hayalimize yeniden yoğunlaşabilir ve gerçekleştirmek için yeniden bir şeyler yapmaya başlayabiliriz.

    27 Haziran Pazar itibariyle aşk gezegeni Venüs Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak, 22 Temmuz’a kadar sürecek olan bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Aslan, Yay ve Koç olanlar çok daha şanslı ve çekici olabilirler. Bu dönemde çok daha fazla harcama yapabilir ve lüks olan şeylere daha fazla istek duyabiliriz.

    Aşırı harcamalara dikkat etmek faydalı olabilir. Ayrıca tatil planları yapmak için de uygun bir dönem başlıyor.

    Aşk hayatımız da canlanabilir ve sevgilimize daha fazla yoğunlaşıp sevgimizi jestlerle gösterebiliriz, iyi haftalar.