hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    25-31 Ekim haftası nasıl geçecek? Aşırı para harcamalarına dikkat!

    25.10.2021 Pazartesi | 09:10Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisi ile kafamız karışık ve kararsız bir ruh hali içinde başlayabiliriz. Yalan ve dedikodulara karşı dikkatli olmak gerekebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önemli işlerimizi Pazartesi 17:10’a kadar yapmamız faydalı olacaktır çünkü sonrasında Ay boşlukta olacağı için kafalarımız daha da karışabilir.

    Salı ve Çarşamba Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, çok duygusal olabilir ve sevdiklerimizi daha fazla düşünüp onlar için fedakarlıklar yapabiliriz. Gündemimizde ev ve aile konuları olabilir.

    Bu hafta perşembe, cuma ve cumartesi Ay Aslan burcunda ilerleyecek, kendi gücümüzün farkına varabilir ve her konuda çok iddialı olabiliriz. Beğenilmek, övülmek ve ilgi görmek isteyebiliriz.

    Sevdiklerimize jestler yapabilir, keyfimize ve lüksümüze çok düşkün olabiliriz. Aşırı para harcamalarına karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

    30 Ekim Cumartesi 17:22 itibariyle Mars artık Akrep burcunda ilerleyecek, 13 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Yengeç ve Balık olanlar çok daha cesur ve çekici olabilir, bir konuda artık atağa geçebilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu dönemde gizli şeyleri araştırıp ortaya çıkarmak çok daha kolay olabilir, ayrıca hisler çok kuvvetli olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir.

    Aşk hayatımızda da daha tutkulu ve kararlı olabiliriz. Bu pazar Ay Başak burcunda ilerleyecek, yarım kalan işleri tamamlayabilir ve evimizde ya da hayatımızda düzenlemeler yapabiliriz.

    Sağlığımızla ilgilenmek için de çok uygun bir gün olabilir, spora ya da diyete başlayabiliriz.