hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    26 Nisan-2 Mayıs haftasında bizleri neler bekliyor?

    26.04.2021 Pazartesi | 09:11Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Akrep Dolunayının etkileri altında başlıyoruz, hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilir, bu bitiş ya da başlangıcın etkisi ile büyük bir dönüşüm yaşayabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salı sabah 06:32’de 7 derecede gerçekleşecek Akrep Dolunayı en çok burcu ya da yükseleni Akrep, Boğa, Aslan ve Kova olanları etkileyecek, haritasında bu burçların etkisi altında olanlar büyük bir değişimin içine girecekler!

    27 Nisan Salı önce Akrep Dolunayı gerçekleşecek, ardından gece 23:02’de Oğlak burcunda Plüton retrosu başlayacak ve bu dönem 6 Ekim’e kadar devam edecek. Bu dönemde eski bir konuyla ilgili büyük bir hesaplaşma ve sonrasında dönüşüm yaşayabiliriz.

    Mars artık Yengeç burcunda ilerlediği için bu dönemde genel anlamda herkesin ana gündeminde ev, aile ve evlilik konuları olabilir, bu alanlarda yeni kararlar ve köklü değişiklikler olabilir. Bu hafta perşembe ve cuma günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek, gündemde seyahat, eğitim ve yabancılarla ilgili konular olabilir.

    Bu alanlarda yeni düzenlemeler yapılabilir. Yeni bilgiler öğrenmek ve bol bol konuşmak için uygun ortamlar olabilir, yeni insanlarla tanışılabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    30 nisan Cuma 22:33’de Güneş ve Uranüs’ün buluşması hayatımızın bir alanında bomba etkisi yaratabilir!

    Ani bir olay yaşayabilir ve çok şaşırabilir ya da çok şaşırtabiliriz. Bol sürprizli bir gün olabilir, bu etki en çok Boğa, Akrep, Aslan ve Kova’ları etkileyebilir!

    Hafta sonu ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, gündemimizde para ve aile olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebilir ve çok sağlamcı olabiliriz, iyi haftalar.