hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    26 Temmuz - 1 Ağustos haftasında bizleri neler bekliyor?

    26.07.2021 Pazartesi | 09:13Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisiyle duygusal ve hassas bir başlangıç yapabilir, geçmişe özlem duyup anılarda yolculuk yapabiliriz. İlham gücümüz ve yaratıcılığımız yüksek olabilir ve ortaya güzel eserler çıkartabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezgilerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir, rüyalarımızdan önemli mesajlar alabiliriz. Bu etkiler salı ve çarşamba günleri de devam edeceği için bu hafta özellikle duygusal anlamda önemli gelişmeler yaşayabiliriz.

    28 Temmuz Çarşamba itibariyle iletişim gezegeni Merkür Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimizde daha fazla öne çıkıp beğenilmenin yollarını arayacağız. Bu dönemde lüks ve abartılı olan şeylere yönelebilir ve aşırı harcama yapabiliriz. Keyfimize çok fazla düşkün olacağımız için bu dönemde tembelliğe ayrıca bencillik ve kibire dikkat etmek gerekebilir!

    28 Temmuz Çarşamba 15:43 itibariyle Jüpiter Kova burcunda retro yapmaya devam edecek. 18 Ekim’e kadar sürecek olan Jüpiter Kova retrosunda kaçırdığımız fırsatları yeniden yakalayabiliriz, özellikle burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar şanslı olabilirler.

    Çarşamba 12:58 itibariyle Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve karşımıza yeni fırsatlar çıkacak, bu haftanın en şanslı günü Çarşamba olabilir ve güzel bir gelişme yaşayabiliriz. Bu haftanın en sert günü ise 29 Temmuz Perşembe olabilir çünkü akşam saatlerinde Mars Jüpiter ile çok sert bir açı yapacak!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Perşembe günü tartışmalara, anlaşmazlıklara ve abartılı olan her şeye dikkat! Aşırı büyük laflardan ve kararlardan uzak durmak en iyisi olacaktır. Perşembe ve cuma günleri Ay Koç burcunda ilerleyeceği için cesur bir ruh hali içinde olabilir ve yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz ama acele kararlara karşı dikkatli olmak gerekebilir.

    Bu hafta sonu Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve huzur her şeyden önemli olacak. Sevdiklerimizle güvenli ve konforlu alanlarda keyifli zamanlar geçirebiliriz. Tatile çıkmak için harika bir zaman olabilir. Fazla kilo almamak için aşırı yeme içmeye dikkat etmek faydalı olacaktır. Sanatsal konular gündemde olabilir, çok zevkli olabilir ve güzel şeyleri satın alabiliriz. Güzelliğimizle daha fazla ilgilenebilir ve bakımlarımızı yaptırabiliriz.

    1 Ağustos Pazar Merkür ve Güneş Aslan burcunda kavuşacaklar, bu özel zamanda dileklerimizi dileyebilir ve istediğimiz şeylerin hayallerini kurup gelecekle ilgili planlar yapabiliriz.