hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    3-9 Ocak haftasında bizleri neler bekliyor?

    04.01.2021 Pazartesi | 09:03Son Güncelleme:

    Merhaba, yeni yılın ilk iş gününe Ay’ın Başak burcundaki etkisiyle iş ve para odaklı başlayabilir, çok fazla çalışıp hayatımızı düzenlemek isteyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık kontrollerimizi yaptırabilir, spora başlayabilir ve detoks yapıp daha sağlıklı beslenmeye başlayabiliriz. Çok titiz olabilir ve evimizi ya da ofisimizi temizleyip düzenleyebiliriz. Bu gece Ay’ın Merkür ve Plüton ile yapacağı olumlu açıların etkisiyle güzel bir haber alıp bi konuda dönüşüm yaşayabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

    Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, gündemimizde güzellik, sanat, adalet ve iletişim konuları olacak. Çok zevkli olabilir ve güzel şeyleri satın alabiliriz. Güzellik bakımları yaptırmak ve imaj yenilemek için çok uygun günler, kuaför işlerimizi yaptırabiliriz.

    Salı günü öğlen ve öğlen sonra Ay’ın Satürn ve Jüpiter ile yapacağı olumlu açıların etkisiyle güzel haberler alabilir ve bir anlaşmayı hayata geçirebiliriz. Çarşamba öğlen gerçekleşecek Ay ve Güneş arasındaki sert açı yöneticinizle ya da hayatınızdaki baba, anne ya da eş gibi otorite olan bir kişiyle sorun yaşamanıza sebep olabilir dikkat! Ay Terazi burcundayken yeşil ve pembe renkleri enerjimizi dengeleyip pozitif enerji verebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    7 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Salı Ay Akrep burcunda ilerleyecek, gündeminizdeki konuyla ilgili çok hırslı ve tutkulu olabilir, aklınıza koyduğunuzu hayata geçirebilirsiniz. Perşembe günü gün boyu gerçekleşecek sert açılar günü çok zor geçirmemize sebep olabilir dikkat! Öğle saatlerinde kaza ya da kavga enerjisi olabilir, ani gelişmelere dikkat etmek gerekir!

    Akşam saatlerinde de abartılı duygusal davranışlara ve duygusal krizlere dikkat! Perşembe gecesi Ay ve Uranüs arasındaki sert açı ilişkiler arasında ani kavgalara ve kopuşlara sebep olabilir! Cuma günü ise akşam saatlerinde gerçekleşecek olumlu açılar sizi rahatlatabilir ve hafta sonuna keyifle girebilirsiniz. Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi renkleri enerjiyi dengeleyip sakinleştirebilir.

    7 Ocak Perşembe itibariyle Mars Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor ve 4 Mart’a kadar Boğa’da kalacak. Bu dönemde başladığınız işler ya da ilişkiler daha sağlam ve güvenli olabilir ama yavaş ilerleyebilir. Burcu ya da yükseleni Boğa, Başak, Oğlak ve Akrep olanlar bu dönemde daha hırslı ve çekici olabilirler. 8 Ocak Cuma 18:42 itibariyle Venüs Oğlak burcunda ilerlemeye başlıyor, 1 Şubat’a kadar Oğlak’ta kalacak.

    Venüs’ün Oğlak burcunda ilerlemesi de her konuda sağlamcı olmamızı sağlayacak. İlişkilerde çok seçici olabilir ve güvenilir olan insanları tercih edebiliriz. Burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar Venüs’den de şans ve çekicilik alıp bu dönemde öne çıkabilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    8 Ocak Cuma 15:00 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlayıp iletişimizi çok hızlandıracak. Ay sonu başlayacak Merkür retrosu öncesi bütün önemli işlerinizi ve anlaşmalarınızı 20 Ocak’a kadar yapmanızı tavsiye ediyorum çünkü sonrasında iletişimde karışıklıklar ve yavaşlamalar başlayabilir!

    Bu hafta sonu Ay Yay burcunda ilerleyecek, imkanınız varsa açık havada vakit geçirmek ve spor yapmak hem ruhunuza hem de bedeninize çok iyi gelecektir.

    Meraklı bir ruh hali içinde olacağımız için ilgi alanımızdaki bir konu hakkında araştırma yapıp derin bilgilere ulaşabiliriz. Bol bol sohbet etmek için de uygun bir hafta sonu olabilir. 10 Ocak Pazar gecesi Ay ve Neptün arasındaki sert açı hayal kırıklığı ya da duygusal boşluk yaşamanıza sebep olabilir!

    Pazar gecesini huzurlu ve beklentisiz geçirmeye çalışmak üzüntüyü azaltabilir. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri sakinlik ve huzur verebilir, iyi haftalar.