hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    3 Mayıs haftası burç yorumları! Bizleri neler bekliyor?

    03.05.2021 Pazartesi | 09:12Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisiyle enerji dolu bir başlangıç yapabilir ve aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz. Çılgın ve asi bir ruh hali içinde olabilir, aklımıza estiği gibi özgürce hareket etmek isteyebiliriz ve kurallara uymakta zorlanabiliriz!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi akşamı Ay’ın Uranüs, Güneş ve Satürn ile yapacağı sert açılar Pazartesi gecemizin gergin geçmesine sebep olabilir! Otoriteyle ilgili sorunlar olabilir ve yeni kısıtlamalar gelebilir! Beklenmedik olaylara, kaza ya da doğal afetlere dikkat!

    4 Mayıs Salı itibariyle iletişim gezegeni Merkür İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve bu dönem 11 Temmuz’a kadar sürecek. Bu dönemde iletişim dünyamız canlanabilir ama bilgi kirliliği de artacağı için iletişim sorunları yaşanabilir! Bu dönemde düşünceler bulanık olabilir ve çok kararsız olacağımız için sürekli planlar değişebilir!

    Bu dönemde çok fazla yalan söylenebilir, kandırılmamaya dikkat! Bu hafta çarşamba, perşembe ve cuma günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek ve kafamız daha da çok karışacak. Eski anılara dalabilir ve geçmişe özlem duyabiliriz. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve rüyalarımızda önemli mesajlar alabiliriz. Yaratıcılığımız artabilir ve sanatsal yönlerimizi geliştirip ortaya güzel eserler çıkartabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6 Mayıs Perşembe 14:17’de Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açının etkisiyle özellikle aşk hayatımızla ilgili çok önemli ve güzel bir gelişme yaşayabiliriz. İlişkimiz daha da ciddileşebilir ve gelecekle ilgili planlar yapılabilir. Partnerimizle aramızdaki çekim ve tutku artabilir.

    Bu hafta sonu Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak, yeni başlangıçlar ve cesur girişimler için kendimizi hazır hissedebiliriz.

    9 Mayıs Pazar itibariyle Venüs İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve bu dönem 2 Haziran’a kadar devam edecek. Bu dönemde aşk hayatımızla ilgili kafamız karışabilir ve kararsızlıklar yaşayabiliriz. Eğer ilişkimizle ilgili güven sorunumuz varsa bu dönem bu sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

    İletişim hayatımız canlanabilir ve çok fazla konuşma ya da yazışma yapabiliriz. Yeni bir hobiye ya da spora başlamak için karşımıza fırsat çıkabilir, özellikle el becerilerimiz bu dönemde artabilir.

    11 Mayıs Salı gecesi gerçekleşecek Boğa Yeni Ay’ının etkilerini bu hafta sonu hissetmeye başlayabiliriz ve bir konuda belirsizlik yaşayıp içsel gerginlik yaşayabiliriz.