hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay ve etkileri

    28.12.2020 Pazartesi | 08:59Son Güncelleme:

    Merhaba, yılın son günlerini Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi altında geçireceğiz. 30 Aralık Çarşamba gerçekleşecek Dolunay etkisini Pazartesi ve Salı yoğun bir şekilde gösterecek. Hayatımızın bir alanında bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz ve ana konular aile ya da ev olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    28 Aralık Pazartesi haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisiyle kafamız karışık ve dağınık başlayacağız. Aynı anda bir kaç işi ya da kişiyi düşünüp konsantrasyon sorunu yaşayabiliriz dikkat! Bugün çok fazla yazışma ve konuşma yapabilir, kafamız netse işlerimizi pratik bir şekilde halledebiliriz.

    Sabah saatlerinde Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek sert açı özellikle kadınlarla ilgili duygusal krizlere sebep olabilir! Dedikoduya açık bir gün, her duyduğumuz doğru olmayabilir!

    Pazartesi 14:57’de Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı da hayal kırıklığına sebep olabilir!

    29 Aralık Salı 13:28’de kadar karar vermemekte fayda var çünkü Ay boşlukta olacak!

    Salı 13:28 itibariyle Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve istediğimiz bir konuyla ilgili hedefe kilitlenebileceğiz. Ailemiz ve evimizdeki huzur her şeyden önemli olacak. Yeni bir eve taşınabilir ya da bu kararı alabiliriz. Evimizin için içinde yeni düzenlemeler yaparak evimizi güzelleştirebilir ve yeni yıla hazırlayabiliriz.

    30 Aralık Çarşamba 06:27’de Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisini özellikle Salı gecesi tamamen hissedebilir ve evimize, ailemize, sevdiklerimize yoğunlaşabilir, onları sahiplenip korumak isteyebiliriz. 30 Aralık Çarşamba 19:03’de Ay ve Merkür arasındaki sert açı iletişim sorunlarına ve duygusal krizlere sebep olabilir ya da bir anlaşmanız bozulabilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    31 Aralık Perşembe günü önemli işlerinizi 16:44’e kadar yapıp evinize ulaşmaya çalışın çünkü sonrasında Ay boşluğa girecek yani önemli bir açı yapmayacak. Merak etmeyin yeni yıla Ay boşlukta girmeyeceğiz.

    31 Aralık Perşembe 21:58 itibariyle Ay Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak ve her şeye rağmen yeni yıla keyifle, gösterişle, kendimizden emin ve sevdiklerimizle bir arada girmek isteyeceğiz. Evde olsak da yeni yıl için Aslan burcu gösterişini ve lüksünü hayatımıza getirebilir, çok şık bir şekilde ve harika bir masa eşliğinde yeni yılı sevdiklerimizle kutlayabiliriz.

    Yeni yıla girer girmez 00:54’de maalesef Ay ve Satürn arasında sert bir açı var, bu da eğlencenin kısıtlı olacağının ve bu durumun huzursuzluk ve sıkıntı verebileceğinin işareti olabilir!

    03:05’de Ay ve Jüpiter arasındaki sert açı da aile içinde ya da eş ile ilgili abartılı durumları işaret ediyor olabilir.

    Sabahın erken saatlerinde Ay ve Şiron arasındaki olumlu açı iyileştirici olabilir ve yeni yılın ilk gününe şifalanarak başlamamızı sağlayabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1 Ocak Cuma 10:24’de Ay ve Uranüs arasındaki sert açı yılın ilk krizine sebep olabilir, ani olay ve tartışmalara dikkat! Ay yeni yılın ilk ve ikinci günü Aslan burcunda ilerleyecek, egodan ve bencillikten uzak durursanız hayatın güzelliklerini sevdiklerinizle çıkartabilir, yeni yıla güzel ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz.

    2 Ocak Cumartesi 14:24’de Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı aşk hayatınızı güzelleştirebilir. Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece Ay ve Mars arasındaki olumlu açı da yine aşk hayatınıza tutku ve heyecan getirebilir.

    3 Ocak Pazar günü ise Ay Başak burcunda ilerlemeye başlayacak, çok titiz ve detaycı olabilir, evimizi temizlemek ve düzenlemek isteyebiliriz. Diyete, detoks programına ya da spora başlamak için uygun bir gün olabilir, daha sağlıklı beslenmek ve yaşamak isteyip bunun için hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

    Pazar günü Ay ve Uranüs arasındaki olumlu açı da bu yeni ve ani kararlarınızı hayata hızla geçirmenize yardımcı olabilir. Yeni yılın size beklediğiniz ve istediğiniz her şeyi getirmesini diliyorum, sevgilerimle...