hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    5-12 Nisan haftasında bizleri neler bekliyor?

    05.04.2021 Pazartesi | 09:14Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya belirsiz bir başlangıç yapabilir ve bir şeylere karar vermekte zorlanabiliriz. Bugün rutin işleri yapmak ve akşam saatlerine kadar hiç bir şeyi zorlamamak daha faydalı olacaktır. Özellikle haftaya kariyer ve para odaklı başlayabilir, bu alanlarda zorlanmalar yaşayabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    5 Nisan Pazartesi 16:04 itibariyle Ay’ın Kova burcunda ilerlemeye başlaması enerjimizi arttırabilir ve beynimiz daha hızlı çalışabilir. Aklımıza orijinal fikirler gelebilir ve bunları hayata geçirebiliriz. Ani ve sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve sevdiklerimizi beklenmedik girişimlerle şaşırtabiliriz. Bu etkiler salı ve çarşamba günleri de devam edecek.

    7 Nisan Çarşamba 13:05 itibariyle Ay boşlukta ilerlemeye başlayacağı için önemli işlerinizi sabah saatlerinde yapmanızı tavsiye ederim. Bu hafta perşembe ve cuma günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek ve sezgilerimiz güçlenecek, içimize doğanlar gerçekleşebilir.

    Romantik, yardımsever, affedici ve sevgi dolu olabilir, çevremizdeki insanlara iyilikler yapabiliriz.

    9 Nisan Cuma öğleden sonra ve akşam gerçekleşecek sert açılar cuma akşamımızı zorlu ve gergin geçirmemizi etkileyebilir, özellikle hayal kırıklıklarına dikkat! Bu hafta sonu ise Ay Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebilir ve cesur girişimlerde bulunabiliriz.

    Yeni bir spora ya da hobiye başlayabilir ve fazla enerjimizi hareket halinde olup dengeleyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    12 Nisan Pazartesi sabahın erken saatlerinde Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkilerini yoğun bir şekilde bu hafta sonu hissedebiliriz.

    Özellikle burcu ya da yükseleni Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olanlar bu Yeni Ay’dan daha fazla etkilenebilir ve hayatlarında yeni bir döneme girip önemli bir başlangıç yaşayabilirler.