hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    6 Aralık haftası burçları neler bekliyor?

    06.12.2021 Pazartesi | 09:15Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisi ile ciddi ve kararlı bir başlangıç yapabilir, özellikle iş hayatımıza yoğunlaşabiliriz. Kendimizin ve ailemizin geleceğini daha fazla düşünebilir ve parayla ilgili sorunları çözmeye çalışabilir, daha çok kazanç için girişimlerde bulunabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İş toplantıları için de uygun günlerdeyiz, önemli görüşmeler yapabiliriz. Özellikle Pazartesi 14:20’de Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı işle ilgili girişimlerimizi destekleyebilir ve kalıcı gelişmeler yaşayabiliriz. Bu etkiler salı günü de devam edebilir, bu günlerde kemik ve eklem rahatsızlıklarına dikkat etmek gerekebilir.

    Ayrıca diş ve cilt sağlığınızla ilgilenmek için de uygun günlerde olacağız. Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek, ani ve sürpriz gelişmelere açık olacağız. 8 Aralık Çarşamba 08:55’de gerçekleşecek Mars ve Jüpiter arasındaki sert açı hayatımızın bir alanında abartılı durumlara ve açık düşmanlıklarla karşılaşmamıza sebep olabilir!

    Ayrıca parasal olarak da beklenmedik harcamalarla ya da kayıplarla karşılaşabiliriz dikkat! Bu haftanın en sert günü salı akşamı ve çarşamba günü olabilir! Bu hafta cuma ve cumartesi Ay Balık burcunda olacak, çok duygusal ve hassas olabilir, bazı konularda tamamlanma ya da bitiş yaşayabiliriz!

    Sevdiklerimizle ilgilenmek ve onlara jestler yapmak ya da yardım etmek için uygun günlerde olacağız. Psikolojik hassasiyetlere, aşırı alkol ya da ilaç alımına ve her türlü bağımlılığa dikkat!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    11 Aralık Cumartesi 19:17’de Venüs ve Plüton’un Oğlak burcunda kavuşması aşk hayatımızla ilgili büyük bir dönüşüm yaşayacağımızın işaretçisi olabilir.

    Yaşadığımız ilişki sorunluysa tamamen bitebilir ya da sorunlu konu tamamen bitirilip ilişkide büyük bir dönüşüm yaşanarak başka bir boyuta geçilebilir! 12 Aralık Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyeceği için yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebilir ve cesur girişimlerde bulunabiliriz.