hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    7-13 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor?

    07.09.2020 Pazartesi | 10:32Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile kararlı ve hırslı bir başlangıç yapabilir, maddi kazançlarımıza yoğunlaşabiliriz. Bu hafta yeni kararlar alabilir, hayatımızda huzur ve güveni her şeyin üzerinde tutabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Sevdiğimiz insanlarla güvenli ortamlarda keyifli zamanlar geçirebiliriz. Doğada zaman geçirmek hem ruhunuza hem de bedeninize çok iyi gelebilir. İştahınız çok açılabilir, kilo almamak için yediklerinize dikkat etmelisiniz. Güzellik, sanat, müzik, yemek, ticaret ve aşkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Çok tutkulu olabilir ve bugün özel hayatınızla ilgili sürpriz ve ani bir gelişme yaşayıp şaşırabilirsiniz.

    Artık aşk gezegeni Venüs Aslan burcunda ilerliyor, 2 Ekim’e kadar sürecek olan bu dönemde sevdiğinize ilanı aşk edebilir, daha romantik olabilir ve çok güzel jestler yapabilirsiniz. Eğer ikili ilişkiler arasında liderlik ve ego sorunları olmazsa kendinizi çok güzel bir aşk ilişkisinin içinde bulup partnerinizle çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu dönemde özellikle burcu ya da yükseleni Aslan ve Yay olanlar çok şanslı olabilir ve dikkat çekebilirler. Merkür de artık Terazi burcunda ilerlediği için bu dönemde her türlü ikili ilişkilerimiz gündemde olacak.

    Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da ortaklık yapılabilir ama Mars retrosu kapıda olduğu için 2 ay boyunca ilişkide olduğunuz herkese karşı tedbirli olmanız faydalı olacaktır. 10 Eylül’de Koç burcunda başlayacak olan Mars retrosunda aldatılma, kandırılma ve gizli çevrilen işlere karşı çok dikkatli olmamız gerekebilir! Bu hafta Salı günü de Ay Boğa burcunda ilerleyecek, kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek, iletişim dünyamız hızlanabilir ve yeni haberler alabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjiyi arttırabilir. Mars retrosu da bu günlerde çok etkili olacağı için dedikodu ve spekilasyonlara özellikle 9 ve 10 eylülde çok dikkat etmeniz gerekebilir! 10 Eylül Perşembe gece 01:23’de başlayacak olan Koç burcundaki retro 14 Kasım’a kadar sürecek, bu 2 aylık süreçte özellikle erkeklerle ilgili konularda krizler yaşanabilir! Eski hesaplar açılabilir ve gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Kavga ve savaş enerjisi güçlü olacağı için sakin kalmak ve fazla enerjiyi sporla dengelemek faydalı olabilir. Burcu, yükseleni ya da Ay burcu Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olanlar bu dönemden daha fazla etkilenip zarar görebilirler!

    Bu hafta sonu Ay Yengeç burcunda olacak, ailemize ve evimize çok düşkün olabilir, zamanımızı bu alanlara ayırabiliriz. Ayrıca vatan ve milletle ilgili konular gündemde olabilir, güvenlik için yeni önlemler alınabilir. Ay Yengeç burcundayken beyaz ve gri renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    13 Eylül Pazar 03:41 itibariyle bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter Oğlak burcunda retroyu bitirip düzgün ilerlemeye başlayacak. Bu dönemde eski kaçırdığımız fırsatlar yeniden karşımıza çıkabilir. Özellikle bu dönemde Oğlak, Başak ve Boğa’lar çok şanslı olabilir, iyi haftalar dilerim.