hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    8-14 Şubat haftası! Kova Yeniayı hangi burcu nasıl etkileyecek?

    08.02.2021 Pazartesi | 09:16Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisi ile iş ve para odaklı başlıyoruz. Geleceğimizi daha fazla düşünebilir ve para hesabı yapabiliriz. Ayrıca ailemizle ilgili de bir gündemimiz olabilir, anne ya da baba sorunlarıyla ilgilenebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ciddi bir ruh hali içinde olabilir ve duygusallıktan uzak durabiliriz. Bu etkiler salı günü de devam edecek, iş hayatımıza yoğunlaşmak ve çok çalışmak için uygun günlerde olacağız.

    10 Şubat Çarşamba itibariyle Ay Kova burcunda ilerleyecek ve 11 Şubat Perşembe gecesi 22:05’de gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay’ın etkilerini yoğun bir şekilde hayatımızda hissetmeye başlayacağız.

    Burcu ya da yükseleni Kova, Aslan, Boğa ve Akrep olanlar bu Yeni Ay’dan daha fazla etkilenecek ve içsel sıkıntı yaşayacaklar.

    Genel anlamda herkesin hayatındaki belirsiz bir konuyla ilgili yeni bir gündemi olabilir ama Merkür retro olduğu için bu Yeni Ay bize eski bir sorunu geri getirebilir!

    Yeni Ay Kova burcunda olduğu için gündemde bilim, teknoloji, uzay ve insanlıkla ilgili konular olabilir. Ayrıca bu Yeni Ay arkadaşlıkları da testten geçirebilir!

    11 Şubat Perşembe 17:49’da Venüs ve Jüpiter’in Kova burcundaki kavuşumu hayatınızın bir alanına şans getirebilir. Kötü giden bir işiniz ya da ilişkiniz düzelebilir, sorunlu bir konuda uzlaşma yaşanabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aynı zamanda haritanızdaki duruma göre elinize büyük bir para geçebilir ya da büyük bir para çıkabilir!

    12 Şubat Cuma ve hafta sonu Ay Balık burcunda ilerleyecek, çok duygusal olabilir ve hayallere dalabiliriz. Sevdiklerimiz için fedakarlık ya da bir jest yapmak isteyebiliriz.

    Romantik ve sevgi dolu olabilir, adım atarak üzdüğümüz insanların gönlünü almak isteyebiliriz.

    Eğer geçmişe takılı kalıp anılarda kaybolursak melankoli yaşayabiliriz, duygusal krizlere dikkat! 14 Şubat Pazar Sevgililer Gününde akşam saatlerine kadar Ay Balık burcunda olacağı için romantik olup sevgimizi hayatımızdaki kişiye jestlerle gösterebiliriz.

    Pazar akşamı 18:54 itibariyle Ay Koç burcuna geçeceği için daha cesur ve iddialı olabilir, aklımızdaki konuyla ilgili harekete geçebiliriz.