hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    9-15 Kasım haftasında bizleri neler bekliyor?

    09.11.2020 Pazartesi | 09:17Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile iddialı ve güçlü bir başlangıç yapabiliriz. Yaptıklarımızla ve söylediklerimizle dikkat çekebilir, beğenilmek isteyebiliriz. Aşırı kibir ve egoya karşı dikkatli olmak gerekir. Lüks olan her şey ilginizi çekebilir ve para harcamak isteyebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önemli işlerinizi 14:05’e kadar yapmanız en doğrusu olacaktır, sonrasında Ay boşluğa girecek yani önemli bir açı yapmayacak. Ay Aslan burcundayken altın sarısı çekiciliğinizi arttırabilir.

    9 Kasım Pazartesi saat 16:30 itibariyle Ay Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve her konuda çok detaycı olacağız. Sağlık kontrollerimizi yaptırabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir ve düzenlenmesi gereken her işi düzenleyebiliriz. Bu etkiler Salı ve Çarşamba günleri de devam edecek.

    Özellikle 10 Kasım Salı diyete ya da spora başlamak için çok verimli bir gün olabilir.

    10 Kasım Salı 23:41’de Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı bir konuda hayal kırıklığı ya da kayıp yaşamamıza sebep olabilir! Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

    12 Kasım Perşembe ve 13 Kasım Cuma Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ikili ilişkiler ve politik durumlar çok önemli olacak. Ünlü insanlarla, özellikle politikacılarla ya da hukuk insanlarıyla ilgili bir gündem olabilir. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    12 Kasım Perşembe 19:49’da Ay ve Mars arasında gerçekleşecek sert açı ani ve sert olayların işaretçisi olabilir. Aynı gün Jüpiter ve Plüton 22:38’de gökyüzünde buluşacaklar! Bu önemli açı çok büyük bir olayın ve büyük bir dönüşümün işaretçisi olabilir! Abartılı olaylara dikkat etmek gerekebilir! Aynı zamanda deprem ve yeraltını ilgilendiren konularla ilgili önemli bir gelişme olabilir!

    13 Kasım Cuma 08:00’de Ay hem Plüton ile hem de Jüpiter ile sert açı yapacak! Aynı gün saat 14:32’de ise Ay Satürn ile sert açı yapacak! Bu sert açılar da beklenmedik ve sarsıcı bir olayın işaretçisi olabilir! Hafta sonu Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve Yeni Ay etkisi altında olacağız.

    15 Kasım Pazar 08:08’de Yeni Ay Akrep burcunda gerçekleşecek ve herkesin hayatının bir alanında büyük bir dönüşüm olacak. Hayatınızın bir yönü tamamen değişecek, büyük bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilirsiniz. Ülkemizin de burcu Akrep olduğu için ülkemizde de büyük bir dönüşüm yaşanabilir. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri huzur verebilir.

    14 Kasım Cumartesi 03:36 itibariyle Mars retrosu Koç burcunda bitiyor! Yeni ve cesur girişimler için hızlanmaya önümüzdeki haftalarda başlayabiliriz.