hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Aşk hayatı hareketleniyor! Romantik günler kapıda

    22.02.2021 Pazartesi | 09:17Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Yengeç burcundaki etkisiyle duygusal ve hassas bir başlangıç yapabiliriz. Pazartesi, salı ve çarşamba gündemimizde bu hafta ev, aile ve evlilikle ilgili konular olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Evimizin içinde düzenlemeler yapabilir ve ev için alışveriş yapabiliriz. Midemiz ve göğsümüz hassas olabilir, yediklerimize dikkat etmemiz faydalı olacaktır.

    Merkür retrosu artık bittiği için bu hafta iletişim dünyamız canlanabilir.

    Merkür Kova burcunda ilerlediği için en çok burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanların iletişim dünyası hızlanacak ve yeni anlaşmalar yapmaya başlayacaklar.

    25 Ocak Perşembe ve 26 Ocak Cuma Ay Aslan burcunda ilerleyecek, öne çıkmak ve beğenilmek isteyeceğiz.

    Kendimizle ilgilenebilir ve kendi zevklerimize yoğunlaşabiliriz. Aşırı para harcamak isteyebilir ve lüks olan her şeye yönelebiliriz. Kalbimiz hassas olabilir, aşırı heyecan ve stresten uzak durmalıyız.

    25 Şubat Perşembe 16:12 itibariyle aşk gezegeni Venüs Balık burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar için şanslı bir dönem başlıyor. Bu dönemde aşk hayatımız canlanabilir ve romantik günler başlayabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    27 Şubat Cumartesi sabah 11:17’de gerçekleşecek Başak burcundaki Dolunay bağımlı olduğumuz bir konudan kurtulmamızı ve arınmamızı sağlayabilir.

    Bu hafta boyunca Dolunay etkisi altında olacağız, en çok burcu ya da yükseleni Başak, Balık, İkizler ve Yay olanlar Dolunaydan etkilenecekler ve hayatlarında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayacaklar, iyi haftalar.