hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Aslan dolunayı ve Merkür gerilemesi! Ani kavga ve kopuşlara dikkat! 

    25.01.2021 Pazartesi | 09:05Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya sabah saatlerinde Ay ve Merkür arasındaki olumlu açıyla güzel bir başlangıç yapabiliriz, sonrasında ise gece 21:52 olup Ay Yengeç burcunda geçecek kadar kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabiliriz. Önemli karar ve başlangıçlarınızı bu hafta salı gününe bırakmanız çok daha iyi olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, gündemimizde ev ve aile konuları olacak. Aile sorunlarıyla ilgilenebilir, evde tadilat yapabilir ya da evlilikle ilgili hazırlık yapabiliriz. Gündemimizde annemiz ya da eşimiz olabilir, kadınlarla ilgili konular ön plana çıkabilir.

    Bu perşembe gecesi Aslan burcunda saat 22:16’da gerçekleşecek Dolunayın etkisini pazartesi itibariyle hissetmeye başlayacağız. Hayatımızın bir alanında bu hafta önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilir, gizli bir konunun ortaya çıkmasıyla birlikte netlik kazanabiliriz.

    Aslan dolunayı en çok burcu ya da yükseleni Aslan, Kova, Boğa ve Akrep olanları etkileyecek, bu burçlardan etkilenenlerin hayatlarında bu hafta önemli bir gündemleri olabilir.

    28 Ocak Perşembe gerçekleşecek Dolunay oldukça sert etkili olabilir çünkü öncesinde Ay’ın hem Satürn hem de Uranüs ile sert açıları var, bu açılar ani ve sürpriz gelişmeleri ortaya çıkartabilir. Özellikle liderler ya da sanatçılarla ilgili önemli bir gündem olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolunay gerçekleştikten sonra 23:40’da Ay ve Mars arasında gerçekleşecek sert açı da bu Dolunayın önemli bir mücadele ve rekabet enerjisiyle geçeceğini gösteriyor, ani kavga ve kopuşlara dikkat!

    Hiç bir konuda risk almamanızı tavsiye ediyorum. 29 Ocak Cuma Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek ve negatif enerji dağılmaya başlayacak. Sevdiklerimize jestler yapabilir ve keyifli bir hafta sonu için hazırlık yapabiliriz.

    Bu hafta sonu Ay Başak burcunda ilerleyecek, hayatımızı düzenlemek ve bir sistem belirlemek için hafta sonunu çalışarak geçirebiliriz. Yarım kalan işlerimizi yapabilir ve ev ya da ofiste temizlik yapıp eski her şeyi atarak enerjimizi yenileyebiliriz. Ayrıca sağlığımızla daha fazla ilgilenebilir, spor ve diyete başlayabilir, detoks programlarıyla toksinlerimizi atabiliriz. Vücudumuz için de derinlemesine bakımlar yapabiliriz.

    30 Ocak Cumartesi 18:52 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda geri hareketine başlıyor! 21 Şubat’a kadar Merkür retrosu Kova burcunda devam edecek ve en çok burcu ya da yükseleni Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanlar retrodan etkilenecekler!

    Retro dönemlerinde özellikle iletişim ve teknolojiyle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir! Bu dönemde yeni elektronik ürünler almak riskli olabilir. Yeni bir işe başlamak ya da yeni bir ilişkiye başlamak için de uygun bir zaman değildir, bu dönemde herkesin kafası karışık olabilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkür retrosu Kova’da olduğu için özellikle bilimle ve teknolojiyle ilgili bu dönemde çok fazla sorun ve kafa karışıklığı çıkabilir! Hayatımızdaki eski bir sorun ya da eski bir insan bu dönemde yeniden karşımıza çıkabilir ve hesaplaşmalar yaşanabilir.

    Eski tanıdığınız insanlarla iş yapmak faydalı olabilir. Eskiden kaçırdığınız iş fırsatları da yeniden karşınıza çıkabilir. Ayrıca eski sevgili ya da eski eşle ilgili bir gelişme de olabilir, yarım kalan bir şey varsa bu dönemde tamamlanabilir.

    31 Ocak Pazar 20:08’de Ay ve Neptün arasındaki sert açı pazar gecemizi hayal kırıklığı ile geçirmemize sebep olabilir! Aşırı beklentilere karşı kendinizi korumaya alırsanız bu sert açıyı hafif atlatabilirsiniz, iyi haftalar.