hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Gizli konular açığa çıkabilir

    25.08.2020 Salı | 09:13Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile başlıyoruz. Çok tutkulu ve hırslı olabilir, aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezgilerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir. Derin konularda araştırmalar yapabilir ve bir dedektif gibi gizli konuları çözebiliriz. Bu etkiler salı günü de devam edebilir.

    Salı günü 15:49 itibariyle Ay Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve özgürlüğü olan ihtiyacımı daha da artacak. Kafamıza göre özgürce hareket edebilir, yeni şeyler öğrenebiliriz. Seyahat planları yapabilir ve uzak bir yerlere gidip yeni insanlarla tanışabiliriz. Bu etkiler çarşamba ve perşembe günleri de devam edecek.

    28 Ağustos Cuma ve cumartesi günü Ay Oğlak burcunda ilelerleyecek ve gündemimizde ciddi konular olacak. İş hayatımıza yoğunlaşabilir ve çıkarlarımızı daha fazla düşünüp korumak isteyebiliriz. Ailemizle ilgili bir gündemimiz olabilir ve daha geleneksel düşünebiliriz. Parayla ilgili konular gündemimizde olabilir ve yatırım yapmak için fırsatlarla karşılaşabiliriz.

    Pazar günü ise Ay Kova burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, aklımıza estiği gibi davranabilir ve aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz. Arkadaşlarla vakit geçirebilir ve sosyal ortamların tadını çıkartabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta özellikle Akrep, Yengeç, Balık ve Başak’lar kendilerini daha iyi hissedebilir, Aslan, Kova, Oğlak, Koç ve Boğa’lar gerginlik yaşayabilirler. İkizler, Yay ve Terazi’ler kararsızlıklara dikkat etmeliler.