hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor! Aşkta tutku artacak!

    16.11.2020 Pazartesi | 09:18Son Güncelleme:

    Merhaba, hafta sonu gerçekleşen Akrep Yeni Ay etkisiyle haftaya bir konuda yeni bir başlangıç yaparak başlayabiliriz. Koç burcunda retrosunu bitiren Mars bu hafta hızlanmaya başlayacak ve istediğimiz girişimleri yapmaya başlayabileceğiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta itibariyle daha kararlı ve cesur olabiliriz. 16 Kasım Pazartesi ve 17 Kasım Salı Ay Yay burcunda ilerleyecek, hareket halinde olabilir ve yeni bilgiler öğrenebiliriz. Gündemimizde seyahat, eğitim, yurt dışı, spor, yabancılar ya da mahkeme konuları olabilir.

    Pazartesi 19:19’da Ay ve Mars arasındaki olumlu açı, hızlı bir gelişme yaşamamızı etkileyebilir ve önemli bir haber alıp yeni bir başlangıç yapabiliriz. 18 Kasım Çarşamba ve 19 Kasım Perşembe Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş hayatımıza yoğunlaşabilir ve hırslı bir şekilde para kazanmaya odaklanabiliriz. Ailenizle ilgili bir gündeminiz olabilir ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

    18 Kasım Çarşamba 21:42’de Ay ve Mars arasında gerçekleşecek sert açı kavga ya da kaza etkisi yaratabilir, risk almamalısınız! 19 Kasım Perşembe 12:41’de Ay ve Jüpiter buluşacak, güzel bir gelişme yaşayabiliriz ama abartılı durumlara ve fazla harcamalara dikkat!

    Perşembe 14:11’de Venüs ve Satürn arasındaki sert açı, 18:50’de gerçekleşecek Ay ve Satürn arasındaki kavuşum ve 19:15’de Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek sert açı Perşembe gününü zorluklarla ve duygusal krizlerle, ayrıca baskı ve kısıtlamalarla geçirmemizi sağlayabilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    20 Kasım Cuma ve 21 Kasım Cumartesi Ay Kova burcunda ilerleyecek, aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebilir ve kafamıza estiği gibi özgürce hareket edebiliriz. Teknoloji ve bilimle ilgili konular gündemde olabilir. 20 Kasım Cuma 13:40’da Ay ve Uranüs arasındaki sert açı ile 23:16’da Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek sert açı ani gelişmelere ve kötü haberler almamızı etkileyebilir! Duygusal krizlere, kazalara, ani sarsıcı olaylara ve iletişim sorunlarına dikkat!

    21 Kasım Cumartesi 16:22 itibariyle aşk gezegeni Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, 15 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar çok çekici ve şanslı olabilirler. Bu dönemde aşk hayatınızda daha tutkulu ve derin olabilir, sevdiğiniz kişiye daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönemde kıskançlık krizleri ve aşırı sahiplenme duygularına karşı dikkatli olmak gerekebilir.

    21 Kasım Cumartesi 23:40 itibariyle Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve gündemimizde bir ay boyunca seyahat, yurt dışı, eğitim, spor, din, basın yayın ve mahkeme konuları olacak. Burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar bu dönemde daha dikkat çekici olabilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    22 Kasım Pazar Ay Balık burcunda ilerleyecek, duygusal ve romantik olabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Derin konulara dalabilir, gördüğümüz rüyalardan önemli mesajlar alabiliriz. Pazar sabah erken saatlerde Ay’ın hem Güneş hem de Venüs ile yapacağı sert açılar güne gergin başlamamızı sağlayabilir! Özellikle duygusal krizlere ve kadınlarla yaşanacak krizlere dikkat! İyi haftalar...