hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Dolunay haftasındayız, gergin ve bol sürprizli bir hafta olabilir, ani bitiş ya da başlangıçlara hazır olun!

    30.08.2020 Pazar | 13:25Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisiyle asi ve çılgın bir ruh hali içinde başlayabilir, aklımıza estiği gibi özgürce davranabilir ve ani sürprizlerle karşılaşabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alacağınız sürpriz bir habere ya da yaşayacağınız ani bir olaya kendinizi hazırlayın, bugün her an her şey olabilir! Ay Kova burcundayken aklımıza orijinal fikirler gelebilir ve bu fikirleri hayata hızlı bir şekilde geçirebiliriz. Sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz.

    Özellikle açık havada ve doğada vakit geçirmek hem bedenimize hem de ruhumuza çok iyi gelebilir. Bugün temiz havayı bol bol içinize çekin ve tüm gerginliklerden uzaklaşıp kendinizi özgürleştirin. Ay Kova burcundayken mor rengi kullanarak fazla enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Güneş ve Merkür Başak burcunda ilerlediği için her konuda çok titiz olabilir ve hiç bir detayı atlamayıp hayatımızda yeni düzenlemeler yapabiliriz. Aşk hayatımızda da beklenmedik gelişmeler olabilir ve ilk görüşte aşk yaşayıp hızla kendimizi bir ilişkinin içinde bulabiliriz. Venüs Yengeç burcunda ilerlediği için çok duygusal olabilir, evde huzur isteyebilir ve evlilikle ilgili düşüncelere girip aile kurmak isteyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta salı günü 12:35 itibariyle Ay Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve 2 Eylül’de gerçekleşecek Balık burcu Dolunayının etkisini yoğun bir şekilde hissetmeye başlayacağız. 2 Eylül Çarşamba saat 08:23’de 10 derecede gerçekleşecek Balık burcu Dolunayı hayatımızın bir alanında bitiş ya da tamamlanma yaşamamıza sebep olabilir. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjinizi arttırabilir. 2 Eylül’de aynı zamanda Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açı ise özellikle aşk hayatınızla ilgili büyük bir hesaplaşma yaşayıp ilişkinizle ilgili bitiş ya da tamamlanma yaşamanıza sebep olabilir.

    Çok stresli ve çok sürprizli bir hafta bizi bekliyor! Balık dolunay’ı en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Balık, Başak, Yay ve İkizler olanların hayatını etkileyecek! Bu hafta bir ilişkiniz ya da işiniz tamamen bitebilir, büyük bir arınma ve tamamlanma yaşayarak hayatınızı sil baştan yaparak devam etme kararı alabilirsiniz.

    Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebilir ve cesur girişimlerde bulunabiliriz ama ani öfke patlamalarına, kavgalara ve kazalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir! Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

    5 Eylül Cumartesi saat 22:47 itibariyle iletişim gezegeni Merkür artık Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimizde ilişkiler çok daha önemli olacak. 27 Eylül’e kadar sürecek olacan Merkür Terazi geçisinde yeni bir imza atabilir, yeni bir işe başlayabilir ya da evlilik kararı alabilirsiniz. Merkür Terazi burcunda ilerlerken adalet, sanat, evlilik, güzellik ve moda ile ilgili konular gündemde olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6 Eylül Pazar günü ise saat 10:22 itibariyle aşk gezegeni Venüs Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak, 2 Ekim’e kadar sürecek olan bu dönemde aşk hayatımız canlanabilir, ortaya güzel sanat eserleri çıkabilir, tatil planları yapılabilir ve lüks harcamalar artabilir. Bu dönemde sevdiğiniz kişiye ilanı aşk edebilir ve büyük bir jest yapıp aşkınızı herkese göstermek isteyebilirsiniz. Venüs Aslan burcunda ilerlerken burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar çok şanslı ve çekici olabilir, kendilerini tutkulu bir aşkın içinde bulabilirler.

    6 Eylül Pazar 11:44 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerleyecek, keyfimize çok düşkün olabilir ve günümüzü keyif yaparak geçirebiliriz. İştahımız çok açık olacağı için kilo alımına dikkat etmek gerekir! Güzellik bakımlarımızı yaptırabilir, güzel kokularla aromaterapi yapabilir ve güzel bir müzik eşliğinde rahatlayıp dinlenebiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı, narçiçeği, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir, iyi haftalar.