hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    İlişkilerde ve iletişimde sert rüzgarlar!

    04.10.2021 Pazartesi | 09:16Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ayın Başak burcundaki detaycı etkileriyle titiz bir başlangıç yapabiliriz. Yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir ve sağlığımızla daha fazla ilgilenip kontrollerimizi yaptırabiliriz. Evimizi ya da ofisimizi düzenleyebilir, gündemdeki konumuzla ilgili sistemli bir şekilde ilerlemek isteyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6 Ekim Çarşamba 14:04’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay etkisi hafta başında kendini hissettirebilir, ilişkilerimizle ilgili ciddi bir sınavdan geçebiliriz. Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay Mars kavuşumlu olduğu için sorunlu giden ilişkilerle ilgili sert çatışmalar yaşanabilir ve böylece bir çok ilişki bitme aşamasına gelebilir!

    Genel anlamda dünya genelinde de çatışmalar ya da ateşle, patlamayla ilgili olaylar yaşanabilir, özellikle yanardağlar harekete geçebilir! Yer türlü yanık kazalarına karşı da dikkatli olmak faydalı olacaktır. Terazi Yeni Ayı en çok burcu ya da yükseleni Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak olanları etkileyecek, bu burçlar her türlü ikili ilişkilerinde daha fazla dikkatli olmalılar.

    Yeni Ay gerçekleşirken aynı zamanda Merkür de Terazi burcunda retro yaptığı için iletişimle ve teknolojiyle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir, karışıklıklara ve yanlış anlamalara dikkat etmek gerekir. Bu hafta eski kapanmamış sorunlar ve eski sorun yaşadığımız insanlar yeniden karşımıza çıkabilir, eski defterler yeniden açılabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6 Ekim Çarşamba 21:29 itibariyle dönüşüm gezegeni Plüton Oğlak burcunda retrosunu bitirip düzgün bir şekilde ilerlemeye başlayacak. Hayatımızın bir alanını dönüştürmek için yeni kararlar alabiliriz ama Merkür retro bittikten sonra yani 18 Ekim’den sonra bu kararları hayata geçirmek daha doğru olacaktır.

    7 Ekim Perşembe 14:22 itibariyle Venüs Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve aşk hayatımızda daha özgür olmak isteyeceğiz. Kafamıza göre hareket edip yeni yerler ve yeni insanlar keşfetmek isteyebiliriz.

    Burcu ya da yükseleni Yay, Koç ve Aslan olanlar bu dönemde daha şanslı ve çekici olabilirler.

    8 Ekim Cuma Güneş ve Mars kavuşacaklar, ani öfke patlamalarına ve ani olaylara karşı dikkatli olmak gerekebilir, özellikle erkelerle ilgili krizlere dikkat!

    9 Ekim Cumartesi akşamı da Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşecek, eski birinden bir haber alabilir ya da eski bir anlaşma yeniden gündeme gelebilir, bu yüzden kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.