hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Kova burcunda Dolunay haftası! Etkileri ne olacak?

    19.07.2021 Pazartesi | 09:09Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile kararlı ve hırslı bir başlangıç yapabilir, aklımızdaki konuya yoğunlaşıp hedefe ulaşabiliriz. Sezgilerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir. Rüyalarımızda önemli mesajlar alabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gizli konular ilgimizi çekebilir ve araştırarak bir dedektif gibi bilmediğimiz şeyleri ortaya çıkartabiliriz. Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek ve bayrama neşe içinde girebileceğiz.

    Ay Yay burcundayken hareket halinde olabilir, seyahate çıkabilir, yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışabilir ve kalabalık ortamlarda eğlenebiliriz. Aile ziyaretleri yapmak ve bol bol sohbet etmek için de uygun günler olabilir.

    22 Temmuz Perşembe itibariyle aşk gezegeni Venüs Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve ilişkilerde daha titiz olacağız. Burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar 16 Ağustos’a kadar çok daha şanslı ve çekici olabilirler.

    22 Temmuz Perşembe 17:30 itibariyle Güneş Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak. Önümüzdeki bir ay içinde keyfimize ve lüksümüze çok düşkün olabilir, daha fazla para harcayıp kendi isteklerimize yoğunlaşabiliriz. Burcu ya da yükseleni Aslan, Koç ve Yay olanlar bu dönemde yaptıklarıyla daha fazla dikkat çekebilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta perşembe ve cuma günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyeceği için gündemimizde para ve aile konuları olabilir, bu alanlarda yeni gelişmeler yaşayabiliriz.

    24 Temmuz Cumartesi 05:37’de gerçekleşecek Kova Dolunayının etkisini Perşembe günü itibariyle yoğun bir şekilde hissetmeye başlayabiliriz. Hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilir, yeni bir döneme geçiş yapabiliriz.

    Gündemde genel anlamda insanlarla, teknolojiyle ya da uzayla ilgili konular olabilir. Kova Dolunayı en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanları etkileyebilir, bu burçların etkisinde olanlar hayatlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilirler.