hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Merkür retrosu ve Terazi Yeni Ay'ı burçları nasıl etkileyecek?

    12.10.2020 Pazartesi | 13:21Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisiyle güçlü bir başlangıç yapabilir ve dikkat çekmek isteyebiliriz. Kendimize olan güvenimiz artabilir ve beğenilebiliriz. Sevdiklerimize jestler yapmak için çok güzel bir gün olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün 17:29’da Ay ve Mars arasında gerçekleşecek olumlu açı özellikle özel hayatımızla ilgili güzel bir haber almamızı sağlayabilir. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

    Bu hafta 14 Ekim’de Akrep burcunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini yoğun bir şekilde hayatımızda hissedebiliriz. Eski insanlar ve yarım kalan konular yeniden karşımıza çıkabilir!

    Burcu ya da yükseleni Akrep, Boğa, Aslan ve Kova olanlar Merkür retrosundan daha fazla etkilenebilir, eskiye dönüş yaşayabilirler. Aynı zamanda bu cuma gecesi Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay etkilerini de bugün itibariyle hayatımızda hissetmeye başlayabilir, eski konularla ve eski ilişkilerle ilgili yeni gelişmeler yaşayabiliriz.

    Terazi Yeni Ayı ise en çok burcu ya da yükseleni Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak olanları etkileyecek! Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, iş hayatımıza yoğunlaşabilir ve yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkür retrosu Akrep burcunda 14 Ekim Çarşamba 04:06’da başlayacağı için bu hafta iletişimle ilgili karışıklıklar yaşayabilir ve eski sorunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz! Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

    15 ekim Perşembe ve 16 Ekim Cuma Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve cuma saat 22:30’da gerçekleşecek Terazi Yeni Ayının etkilerini yoğun bir şekilde hayatımızda hissedeceğiz. Önemli bir bitiş ya da bitmiş bir ilişki ya da ortaklıkla ilgili yeniden başlangıç yaşayabiliriz. Her türlü ilişki gündemimizde olabilir, eski sevgili ya da eski iş ortağı ile yeniden bağlantı kurulabilir.

    Tesadüfi ya da kadersel karşılaşmalar yaşanabilir, eski yarım kalan konularla ilgili hesaplaşmalar yaşanabilir. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir. Bu hafta sonu ise Ay Akrep burcunda olacak ve aklımızdaki konuya yoğunlaşacağız. Çok hırslı ve tutkulu olabilir, hedefe kilitlenebiliriz. Eski duygusal konular ve eski anılar aklımıza gelebilir, eskiye özlem duyabiliriz.

    Aşırı kıskançlık, kin ve intikam duygularına karşı dikkatli olmak gerekebilir! Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyip sakinleştirebilir, iyi haftalar.