hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Terazi Dolunayı etkisi! 29 Mart-4 Nisan haftasında bizleri neler bekliyor?

    29.03.2021 Pazartesi | 08:57Son Güncelleme:

    Merhaba, pazar gecesi Terazi burcunda gerçekleleşen Dolunay etkisi ile haftaya önemli bir başlangıç ya da bitiş yaşayarak başlayabiliriz. Yeni kararlar almış olabilir ve ilişkilerimizle ilgili yeni bir döneme başlamış olabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ilk gününde gündemimizde ilişki, iletişim, güzellik, sanat ve adalet gibi konular olabilir.

    Pazartesi sabah 11:00’de Güneş ve Şiron’un buluşması bizi bir konuda şifalandırabilir. Akşam saatlerinde Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu açı da içimizi bir konuda umutla doldurabilir.

    Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek, bir konuda çok tutlulu ve hırslı olabilir, hedefimize yoğunlaşabiliriz.

    Aşırı hırs, kin ve kıskançlık konularına karşı dikkatli olmak gerekebilir. Sezgilerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir.

    1 Nisan Perşembe günü yepyeni bir aya sabah 09:00 itibariyle Ay’ın Yay burcunda ilerleyişi ile keyifli bir başlangıç yapabiliriz.

    Cuma günü de Ay Yay burcunda olacağı için gezme ve eğlence enerjisinde olabilir, kısa da olsa bir yerlere seyahat planı yapabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta sonu ise Ay Oğlak burcunda olacağı için ciddi bir ruh hali içinde olabilir ve sorumluluklarımıza yoğunlaşabiliriz. Özellikle gündemimizde para ve aileyle ilgili konular olabilir.

    Geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. 4 Nisan Pazar itibariyle iletişim gezegeni Merkür Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hızlanacak. 1

    9 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde beklediğimiz bir çok haberi alabilir ve yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz.

    Yeni ve cesur girişimlerde bulunabilir, bu girişimler sonucu yeni anlaşmalar imzalayabiliriz.