hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Yay burcundaki güneş tutulmasının burçlara etkileri

    12.12.2020 Cumartesi | 14:35Son Güncelleme:

    Merhaba, 14 Aralık Pazartesi saat 19:16’da Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek ve en çok burcu ya da yükseleni Yay, İkizler, Başak ve Balık olanlar etkilenecekler. Güneş tutulması gerçekleşmeden önce içsel sıkıntı ve belirsizlik hissedebilir, gerilip ani duygusal patlamalar yaşayabiliriz. Güneş tutulmasını sakin karşılamaya çalışmak ve mümkünse açık havada zaman geçirip stresi ve fazla enerjiyi atmak en iyisi olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneş tutulması en çok sağlık sektörünü ve günlük hayatımızı etkileyecek. Sağlıkla ilgili yeni kararlar alınabilir, günlük hayatla ilgili yeni düzenlemeler yapılabilir ve herkes sağlığın önemini daha fazla anlayıp kendi sağlığıyla ilgili yeni kararlar alabilir. Yeni bir spora başlamak ya da diyete başlamak için harika bir zaman, ayrıca kötü alışkanlıklardan kurtulmak için de çok doğru bir zaman olabilir.

    Bu dönemde kendimizi daha çok spor, yabancı dil, din, felsefe, yurt dışı, mahkeme ve eğitim konularına yoğunlaştırabilir, bilgini değerini anlayıp yeni şeyler öğrenmek için çabalayabiliriz. Bu dönemde hastane, hapishane ve yeraltındaki her şeyle ilgili krizler yaşanabilir! Ulaşımla ve seyahatlerle ilgili yeni kural ya da yasaklar gelebilir. Yükselen burcunuza göre Güneş Tutulmasının etkilerini de bu yazımda paylaşıyorum.

    Yükselen Koç; Seyahat, yurtdışı ya da eğitimle ilgili önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Mahkemeyle ilgili bir sonuca ulaşabilirsiniz.

    Yükselen Boğa; Alacak verecek konuları gündeminizde olabilir, borç ödeyebilir ya da bir alacağınızı tahsil edebilirsiniz. Bankayla ilgili bir gündeminiz olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yükselen İkizler; Gündeminizde eşiniz ya da ortağınız olabilir, önemli bir karar almanız gerekebilir. İlişkinizle ilgili sınav yaşayabilirsiniz.

    Yükselen Yengeç; Sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir ve günlük hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

    Yükselen Aslan; Aşk hayatınızla ilgili gelişme olabilir ve kendinizi yeni bir aşkın içinde bulabilirsiniz.

    Yükselen Başak; Aileniz ya da evinizle ilgili bir gündeminiz olabilir. Evinizin içinde değişiklikler yaşayabilirsiniz.

    Yükselen Terazi; İletişim dünyanız canlanabilir ve kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma için kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

    Yükselen Akrep; Maddi konular gündeminizde olacak ve çıkarlarınızı daha fazla düşünecek, yeni bir şeylere sahip olmak için uğraşacaksınız.

    Yükselen Yay; Kendinizle ilgilenecek, sosyal hayatınızı ve çevrenizi değiştirme kararı alacaksınız. Yeni çevre ve insanlar size iyi gelebilir, eski herkesten uzaklaşabilirsiniz.

    Yükselen Oğlak; Eski bir konuyu artık tamamen kapatabilir, geçmişle vedalaşabilir ve bu yüzden üzüntü yaşayabilirsiniz, psikolojiniz hassas olabilir, manevi kayıplara dikkat.

    Yükselen Kova; İdeallerinizle ilgili büyük kararlar alabilir ve hayatınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Güçlü dostlardan destek görebilirsiniz.

    Yükselen Balık; Kariyerinizle ilgili çok önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir ya da var olan işinizle ilgili değişiklik yaşayabilirsiniz.